پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

اعلام راز قتل دختر بچه سراوانی از سوی پلیس

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شناسایی و دستگیری عاملین قتل دختربچه سراوانی با کار دقیق پلیس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ مرتضی جوکار افزود: در آبان ماه سال جاری در پی وقوع تیراندازی در یکی از مناطق مسکونی شهرستان سراوان دختربچه ای به نام مونا نقیبی مورد اصابت گلوله قرار می گیرد و جان خود را از دست می دهد.

وی گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی به همراه اکیپ بررسی صحنه جرم به سرعت در محل حاضر شدند و از همان لحظات ابتدایی تحقیقات خود را جهت شناسایی عاملین جنایت آغاز کردند.

این مقام انتظامی افزود: متاسفانه رسانه های وابسته به معاندین و مغرض ادعا کردند که در پی تیراندازی بی ضابطه نیروهای نظامی در یکی از مناطق مسکونی از توابع شهرستان سراوان مونا نقیبی جان باخته است و با انتشار این خبر کذب موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم کردند.

جانشین انتظامی استان گفت: تحقیقات و بررسی های میدانی پلیس از همان ابتدا مشخص می کرد که یک باند سارقین مسلح هنگام سرقت مسلحانه یک دستگاه خودرو اقدام به تیراندازی کرده و متاسفانه در این بین دختر بچه ۷ساله ای به نام مونا نقیبی در حین مورد اصابت گلوله قرار پیگیرد و به قتل می رسد.

وی افزود: با رصد دقیق پلیسی مشخص شد عاملین این جنایت پس از وقوع قتل به یکی از کشور های همسایه گریخته اند.

جانشین انتظامی استان تصریح کرد:سرانجام با کار دقیق پلیسی و با توجه به حساسیت موضوع عاملین این جنایت به محض ورود به کشور شناسایی و در یک عملیات منسجم و پیچیده قاتل اصلی به همراه دو همدست دیگرش دستگیر می‌شوند.

سرهنگ جوکار در پایان گفت: با دستگیری قاتل و اعتراف او و دیگر همدستانش به ارتکاب این جنایت،پرونده جهت سیر مراحل قانونی به همراه متهمان به مراجع قضایی ارسال شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر