مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

واردات جهانی گاز طبیعی مایع (LNG) رکورد زد

واردات جهانی گاز طبیعی مایع (LNG) رکورد زد بر اساس داده‌های موسسه ریفینیتیو Refinitiv، واردات گاز طبیعی مایع (LNG) توسط مصرف کنندگان جهانی در سال ۲۰۲۲ در مجموع ۴۰۹ میلیون تن بوده است که بیشترین رقم در طول تاریخ محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، بر اساس داده های موسسه ریفینیتیو Refinitiv، واردات گاز طبیعی مایع (LNG) توسط مصرف کنندگان جهانی در سال 2022 در مجموع 409 میلیون تن بوده است که بیشترین رقم در طول تاریخ محسوب می شود.

بر اساس گزارش موسسه ریفینیتیو، واردات جهانی سوخت ال ان جی در سال قبل از آن 379.6 میلیون تن ثبت شده بود.

گفته می شود که این حجم از واردات بی سابقه به دلیل افزایش تقاضا به ویژه از سوی اتحادیه اروپا صورت گرفته است. این اتحادیه در پی تحریم ها واردات گاز طبیعی خود را از روسیه به سرعت کاهش داد و به بازار برتر برای گاز ال ان جی ظاهر تبدیل شد.

تخمین زده می شود که این منطقه حدود 25 درصد از کل LNG معامله شده در سال 2022 را خریداری کرده است و در رقابت با مصرف کنندگان آسیایی پیروز شده است، چرا که به دنبال کاهش عرضه خط لوله روسیه به اکثر مشتریان خود در اتحادیه اروپا در بحبوحه تحریم ها، قیمت های معیار اروپا افزایش یافت.

سال گذشته، واردات LNG اتحادیه اروپا به 101 میلیون تن رسید که نشان دهنده رشد 58 درصدی نسبت به سال 2021 می باشد.

بیشتر خرید LNG اروپا به دلیل کاهش تقاضا در آسیا افزایش یافته است، جایی که چین کاهش غیرمعمول مصرف انرژی را به دلیل کاهش رشد اقتصادی مرتبط با بیماری همه گیر کووید ثبت کرده است.

در عین حال، بیشتر کشورهای جنوب و جنوب شرق آسیا به دلیل واردات رو به رشد اتحادیه اروپا توانایی پرداخت قیمت‌های لحظه ای گاز را نداشتند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار