قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

تعیین قیمت نفت در بودجه سال آینده با مبلغ ۸۵ دلار

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ گفت: وزارت نفت هم صادرات روزانه ۱.۴ میلیون بشکه نفت را با قیمت هر بشکه ۸۵ دلار در بودجه سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1402 در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به جزئیاتی از چهارمین جلسه بررسی لایحه بودجه 1402 کشور که عصر امروز (یکشنبه 25 دی)، اظهار کرد: در ابتدای جلسه رئیس کل گمرک درباره درآمدهای پیش‌بینی شده گمرکی در بودجه 1402 را توضیح داد که بر این اساس،‌ برای سال آینده 126 هزار میلیارد تومان که 31 همت آن از محل درآمد واردات خودرو به میزان 2 میلیارد دلار است، پیش‌بینی شده است. 

وی افزود: محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه درباره نرخ تورم توضیحاتی داد؛ آقای فرزین همچنین درباره افزایش و رشد پایه پولی و رشد نقدینگی و همچنین مدیریت نقدینگی توضیحاتی ارائه کرد و در آخر نیز به تسهیلات پرداختی تبصره‌های 16 و 18 بودجه 1401 و آن مواردی که نیاز است در بودجه 1402 دیده شود، اشاره کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1402 خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که در حوزه‌های مختلف مثل توسعه، سرمایه در گردش، قرض‌الحسنه، ودیعه مسکن و فرزندآوری و تحولات نرخ ارز و سکه و طلا و نرخ تورم و تثبیت قیمت‌ها و مواردی که به ثبات اقتصادی می‌انجامد، از دیگر مباحث بود که رئیس کل بانک مرکزی به آن اشاره و در مورد آن‌ها بحث شد.

زارع ادامه داد: مجموعه سیاست‌هایی که رویکرد تثبیت اقتصادی دارد مثل اصلاح نظام بانکی، سیاست‌های پولی و مالی نیز از موضوعات بود که آقای فرزین به آن اشاره کردند. 

وی تصریح  کرد: وزارت نفت هم صادرات روزانه 1.4 میلیون بشکه نفت را با قیمت هر بشکه 85 دلار در بودجه سال 1402 پیش‌بینی کرده است، همچنین موضوع تبصره 14 که به هدفمندی یارانه‌ها اختصاص دارد، در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1402 در پایان، گفت: در شیفت سوم جلسات، امشب میزبان رئیس سازمان برنامه و بودجه هستیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار