با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

احتمال مسدودی جاده چالوس/ از سفر غیرضروری بپرهیزید

رئیس پلیس راهور فراجا گفت:، چون در سال‌های قبل شاهد ریزش بهمن در محور چالوس بودیم؛ در صورتی که شدت بارش زیاد شود توصیه کردیم چنین مسیر‌هایی را مسدود کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سیدکمال هادیانفر با حضور در مرکز مانیتورینگ فراجا با اشاره به طرح زمستانه پلیس گفت: پیش‌بینی کرده بودیم که شرایط جوی ناپایداری داشته باشیم؛ بیش از ۷۶ هزار نفر از همکاران من در کنار اعضای سازمان راهداری، اورژانس و هلال احمر در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه‌های کشور مستقر هستند تا به مردم خدمت رسانی کنند.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی ۱۸ استان همراه با برف و باران هستند؛ گفت: در چند استان نظیر استان زنجان برخی از محورها به جهت برف و کولاک شدید یا در سیستان و بلوچستان یا در خراسان جنوبی مسدودی وجود دارد و در برخی محورها نظیر محور چالوس و دامنه‌های البرز و ارتفاعات برف شدیدی داریم و با کولاک شدید مواجه هستیم؛ چون در سال‌های قبل شاهد ریزش بهمن در محور چالوس بودیم؛ در صورتی که شدت بارش زیاد شود توصیه کردیم چنین مسیرهایی را مسدود کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: همچنین در محور همدان ساوه با شرایط نامساعد جوی مواجهیم که امیدوارم رانندگان در آن مسیر بیشتر ملاحظه کنند.

وی با بیان اینکه علاوه بر معابر بین شهری در سطح شهرها هم ملاحظاتی را خواهیم داشت، گفت: خیابان‌های مناطق شمالی شهر تهران با بارش سنگین برف مواجه شده است؛ تهران حالت کوهستانی دارد و اگرچه شهرداری‌ها در کلان شهرها این مسائل را برطرف می‌کنند اما سطح معابر لغزنده است. توصیه اکید ما پرهیز از سفرهای غیر ضروری است؛ این روزها حقیقتاً زمان سفر نیست. مخصوصاً هرچه به غروب آفتاب نزدیکتر می‌شویم و به شب میرسیم سطح جاده‌ها و یخ زدگی معابر بیشتر خواهد شد و لذا این موضوع را تاکید کردیم که مسیرها را با اطلاع رسانی مسدود کنند و اجازه تردد را به خصوص در محورهای کوهستانی که حادثه خیز است، ندهند.

هادیانفر با بیان این توصیه که اگر سفر ضروری برایتان پیش آمد از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنید؛ اظهار کرد: با همه این توصیه‌ها، اگر اصرار به استفاده از خودروی شخصی دارید حتماً باید خودروی ایمن و با سوخت کافی باشد؛ برف پاک کن‌ها سالم باشند؛ زنجیر چرخ تکلیف قانونی بوده و رانندگان ملزم به استفاده از آن هستند. در معابری که شاهد انسداد مسیر هستیم، علت اصلی استفاده نکردن رانندگان از زنجیر چرخ است.

وی با بیان اینکه هنوز نسبت به سال ۱۲ درصد افزایش سفر داریم؛ گفت: اصرار ما این است که مردم رعایت کنند و سفرهای غیر ضروری انجام ندهند. هموطنان می‌توانند با سامانه راهور ۱۲۰ و سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری که به صورت شبانه روز پاسخگو هستند؛ از وضع جاده‌ها مطلع شوند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار