رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

دمای هوا در ۲۷ استان زیر صفر شد

دمای هوا در ۲۷ استان زیر صفر شد رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث غیر مترقبه گفت: سرما و کاهش دما در برخی از استان‌ها تا منفی ۲۹ در ۱۴ سال اخیر بی سابقه بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  ترکیان رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث غیر مترقبه افزود: برودت هوا و استمرارش در کشور تقریباً بخش عمده‌ای از کشور را تحت تاثیر قرار داده و نزدیک به 27 استان دمای کمتر از صفر درجه را دارند و خیلی از استان‌های ما برودتی نزدیک به منفی 28 و منفی 29 را تجربه کردند که در 14 سال اخیر بی سابقه بوده است.

 

وی گفت: افت فشار گاز و فرسودگی شبکه انتقال گاز هم باعث می‌شود که عملاً ما در بخش‌هایی از کشور که در منتهی علیه شبکه گاز هستند با افت بیشتر فشار گاز مواجه بشویم و برخی از هموطنانمان دچار مشکل بشوند، در همین راستا صبح امروز جلسه اضطراری مدیریت بحران را به ریاست وزیر محترم کشور با حضور تمامی دستگاه‌های زیربط برگزار کردیم.

 

ترکیان افزود: در همین حاشیه جلسه تمامی استانداران کشور هم به خصوص استان‌هایی که وضعیت بحرانی داشتند گزارشی ارائه دادند و خوشبختانه با اقداماتی که استانداران محترم در راستای رعایت الگوی مصرف کردند و اعداد و ارقامی که بیان کردند نشان می‌داد که از روز چهارشنبه و سه شنبه هفته گذشته به این سمت تقریباً پیک مصرف ما روز به روز کاهش پیدا کرده است و این هم چیزی نیست جز همکاری و تلاش و ایثاری که مردم کشورمان می‌کنند.

 

وی گفت: بخاطر اینکه بتوانیم افت فشار گازی که در استان‌های شرق و شمال شرقی داریم جبران بشود، مقرر شد که شرکت گاز هرچه سریعتر استان‌هایی که افت فشار دارند و منازلی که قطعی گاز داشتند در 24 ساعته گذشته مشکلشان حل شود. تقریباً در هفته گذشته هم در جریان باشید که بیش از 200 جلسه ستاد مدیریت بحران و کارگروه انرژی در استان‌ها برگزار شد و تمهیدات و تصمیمات لازم اتخاذ شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده