اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی

وزیر کشور: هیچ کسی مجاز نیست اقدام خلاف قانون انجام دهد

وزیر کشور با اشاره به اقدامات برخی چهره‌های هنری و ورزشی در ایام اغتشاشات گفت: هیچ کس مجاز نیست اقدام خلاف قانون انجام دهد و اگر اقدام این افراد مجرمانه بوده، دستگاه قضائی باید با آنها برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور  در مورد بازگشت چهره‌های تلویزیونی که در حمایت از اغتشاشات از رسانه ملی خداحافظی کرده بودند به این رسانه، گفت: همه باید خودشان را متعهد به قوانین بدانند و در چارچوب آن عمل کنند و این مساله برای همه شهروندان صادق است؛ اعم از مجریِ رسانه، هنرپیشه، ورزشکار، سیاستمدار و... همه باید در چارچوب قوانین عمل کنند.

 

وی افزود: طبیعتا اگر کسی در چارچوب قوانین عمل نکرد این وظیفه برهمگان است که علاوه بر اینکه از او بخواهند در چارچوب قانون عمل کند دستگاه قضائی هم در زمان مناسب به وظیفه‌اش عمل کند و آنها را مورد خطاب قرار دهد؛ در همین راستا اگر توبیخ یا مجازاتی لازم است آن را اعمال کند، این موارد (حمایت چهره‌های تلویزیونی از اغتشاشات) هم شامل آنهاست.

 

وزیر کشور در مورد امکان برخورد با این افراد تصریح کرد: اگر از چارچوبی که قانون خروج از آنها را جرم تلقی کرده است عبور کنند طبیعتا وظیفه‌ است که با آنها برخورد شود چرا که هیچ کسی مجاز نیست اقدام خلاف قانون انجام دهد.

 

وحیدی گفت: اگر اقداماتشان در حد تخلف بوده باشد ممکن است دستگاه های ذی ربط به آنها تذکر دهند، باید بررسی کرد فعلی که انجام داده‌اند مجرمانه بوده یا تخلف؛ اگر مجرمانه باشد دستگاه قضائی باید برخورد کند و اگر تخلف باشد دستگاه ذی ربط باید با آن موضوع برخورد کند./ فارس

ارسال نظر