اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

مصوبه جدید سران قوا در مورد ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس تصمیم سران سه قوه تصمیم گیری در مورد ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی به کمیته ای متشکل از وزارتخانه‌های جهادکشاورزی، صنعت و اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه و اتاق بازرگانی سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالمهدی بخشنده معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی امروز در حاشیه مراسم ملی نقش مشارکت عمومی - خصوصی در توسعه بخش کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره برداشته شدن ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی گفت: ما همواره در وزارت جهاد کشاورزی مخالف ممنوعیت صادرات هرگونه محصول کشاورزی هستیم و هیچ گاه پیشنهادی در این ارتباط نداشته‌ایم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه سران سه قوه قبلا تصویب کرده بودند که ممنوعیت صادرات و واردات مسئولیتش با وزارت صمت است، آنها تصمیم می‌گرفتند که صادرات محصولات مختلف از جمله کشاورزی آزاد یا ممنوع باشد.

 

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: حجتی 3 مرتبه در ماه‌های گذشته نامه نوشته بود که موافق ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی نیست و خواستار وضع عوارض صادراتی به جای ایجاد ممنوعیت شده بود.

 

بخشنده گفت: در صورتی که محصول کشاورزی زیاد صادر شود و این امر منجر شود که در بازار داخلی قیمت آن محصول افزایش یابد، می‌توان این موضوع را از طریق وضع عوارض صادراتی کنترل کنیم این روشی است که در همه کشورها از آن استفاده می‌شود.

 

وی اظهار داشت: پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی مورد قبول سران قوا قرار گرفته و مصوبه‌ای در این خصوص تصویب شده و از هفته گذشته به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و گمرک ابلاغ شده که تنها در شرایطی کالایی را می‌توان صادراتش را ممنوع کرد که 6 عضو کمیته ای ویژه رای به ممنوعیت صادرات آن دهند.

 

معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه اعضای این کمیته را چه سازمان‌هایی تشکیل می‌دهند گفت: دبیرخانه این کمیته در سازمان توسعه تجارت قرار دارند و اعضای آن شامل وزارتخانه‌های جهادکشاورزی، صنعت معدن تجارت و اقتصاد و امور دارایی و سازمان برنامه و بودجه و اتاق بازرگانی است.

 

بخشنده یادآور شد که در صورتی که 6 عضو این کمیته به ممنوعیت صادرات کالایی رای دهند می‌توان صادرات یک کالا را ممنوع کرد اما این شرط وجود دارد که باید پیش از یک ماه ممنوعیت صادرات کالا به صادرکنندگان اعلام شود و این ممنوعیت تنها در زمانی ایجاد می‌شود که شرایط اضطرار باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر