اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

وزیر اطلاعات: ‌طراحی‌های دنباله‌دار دشمن ‌خنثی شد

وزیر اطلاعات گفت: این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای تأمین امنیت مردم و کشور انجام می‌دهد و با وجود طراحی‌های دنباله‌دار دشمن برای ایجاد اختلال در کشور، مجموعه اطلاعاتی همواره توانسته است توطئه‌های دشمن را شناسایی و خنثی کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب در شورای تأمین استان کرمان با بیان اینکه در طول انقلاب اسلامی ایران دشمن همواره به‌دنبال توطئه علیه نظام انقلاب و مردم بوده است، اظهار داشت: از همان ابتدا هدف آمریکا براندازی انقلاب ایران اسلامی بوده است.

 

وی با یادآوری اینکه دشمنان نظام و انقلاب در این مسیر از تحریم، نفوذ، فشار‌های حداکثری، بهانه‌های حقوق‌بشری، ابزار‌های رسانه‌ای و ائتلاف‌های نظامی سیاسی و اقتصادی برای ضربه به مردم و نظام اسلامی ایران بهره گرفته‌اند، گفت: با وجود همه تلاش‌های دشمنان برای براندازی نظام، برای چندمین بار با شکست مواجه شدند و برای آنها مسجّل شد که هیچ جایگاهی بین مردم ما ندارند.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه دشمن با یک جنگ جهانی رسانه‌ای به‌دنبال در هم شکستن استقامت مردم ایران است، افزود: این بار هم با همکاری مردم و هم‌افزایی نیرو‌های نظامی، انتظامی، قضایی و امنیتی تحت تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب شاهد شکست دشمن هستیم.

 

وی با ابراز اینکه دشمن به‌دنبال این است تا عزت، قدرت و زمینه گسترش انقلاب اسلامی ایران در جهان را تحت تأثیر قرار دهد، گفت: با همت سرداران بزرگ و خون شهدا و عزم خود مردم شاهد فراگیر شدن نفوذ محور مقاومت در خارج از مرز‌های کشورمان هستیم که این نتیجه خلوص و هوشمندی افرادی همچون شهید سلیمانی است.

 

خطیب ادامه داد: دشمن همواره به‌دنبال فرصت برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب و کشور ماست و به همین دلیل باید همیشه هوشمند باشیم تا در دام توطئه‌های دشمن گرفتار نشویم.

 

وی با تصریح به اینکه جهت‌گیری دولت انقلابی و مردمی، در بودجه سال آینده عدالت‌محوری و انضباط اقتصادی است و رئیس جمهور به‌دنبال به حداقل رساندن مشکلات و افزایش رفاه در جامعه است، گفت: کاهش تورم، ثبات و رشد اقتصادی، توسعه سلامت عمومی، تأمین مسکن، ایجاد اشتغال، جلوگیری از فرار‌های مالیاتی و حمایت از مباحث فرهنگی از جمله اولویت‌های دولت است.

 

وزیر اطلاعات با ابراز اینکه سفر‌های استانی رئیس جمهور یکی از عوامل تسریع در توسعه مناطق است، اضافه کرد: با تشکیل صندوق‌های پیشرفت و عدالت در استان‌ها می‌توانیم موجی از امید را بین مردم شاهد باشیم.

 

وی استقبال باشکوه مردم یزد از رئیس جمهور با وجود تبلیغات سوء دشمن را ناشی از حضور فعال مردم دانست و گفت: باید قدردان این ملت باشیم و باید خدمات نظام برای مردم تبیین شوند و در این بین نقش رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی نقش قابل‌توجهی است.

 

خطیب بیان کرد: این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای تأمین امنیت مردم و کشور انجام می‌دهد و با وجود طراحی‌های دنباله‌دار دشمن برای ایجاد اختلال در کشور، مجموعه اطلاعاتی همواره توانسته است توطئه‌های دشمن را شناسایی و خنثی کند.

 

وی با بیان اینکه اشراف اطلاعاتی و توانمندی‌های دستگاه‌های اطلاعاتی متکی به گزارشات مردمی و اطلاعات مردم‌پایه در کشور است، گفت: وزارت اطلاعات مبارزه با عناصر نفوذی را در دستور کار دارد که با هماهنگی دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت دفاع و دبیرخانه شورای امنیت ملی و دستگاه قضایی منجر به دستگیری و مجازات فردی از جاسوسان شد که کشور‌های غربی هم به حمایت از این جاسوس پرداختند.

 

‌خطیب افزود: هجمه اخیر صورت‌گرفته به آقای دکتر شمخانی غیرمنصفانه بود و وی در حوزه امنیت ملی تلاش‌های ویژه‌ای داشته است.

 

 در سفر حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات به کرمان با قدردانی از تلاش‌های مدیرکل سابق اطلاعات استان کرمان، مدیرکل جدید معرفی شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار