کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

پیام حجت‌الاسلام خطیب به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم و برادرش ابومهدی

وزیر اطلاعات تأکید کرد: قطعاً، شهادت حاج قاسم سلیمانی، یار و برادر وفادارش ابومهدی المهندس و همراهان دلیرشان منجر به تقویت روحیه‌ی مقاومت و استکبار ستیزی در سراسر گیتی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

ان‌الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص

او (شهید سلیمانی) نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام خمینی(ره) بود.

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)

شهادت افتخارآفرین اسوه‌ی جهانی مقاومت اسلامی و نمونه‌ی اخلاق و تقوا و ایثار، سردار سرافراز اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی که در ستیغ قله‌ی رفیع مقاومت خوش درخشید و چراغ امید را در دل‌های ستمدیدگان گرفتار در یوغ جهل و تروریسم تکفیری ساخته‌ی مستکبرین سلطه‌جو روشن نمود و نقطه‏ی عطفی در تاریخ مجاهدات در تقابل با سلطه‌گران محسوب می‌شود.

 

وقوع این جنایت هولناک به دست خبیث‌ترین و شقی‌ترین نمادهای تروریسم دولتی که برگرفته از خلق و خوی ددمنشانه‌ی شیطان بزرگ، آمریکای جهان‌خوار بود و حضور مردم قدرشناس ایران و عراق از هر دین، مذهب و مرامی در مراسم تشییع آن پیکرهای پاک و خروش سایر ملّت‌ها و نخبگان عالم به مثابه سیلی جانانه‌ای بر چهره کریه قاتلان خون‌خوار آنها بود.

 

قطعاً، شهادت حاج قاسم سلیمانی، یار و برادر وفادارش ابومهدی المهندس و همراهان دلیرشان منجر به تقویت روحیه‌ی مقاومت و استکبار ستیزی در سراسر گیتی شده و درخت تنومند انقلاب اسلامی و جبهه‌ی مقاومت، علی‌رغم همه‌ی توطئه‌ها و راه‌اندازی جنگ‌های گوناگون (با بهره‌کشی از نوکرصفتان منطقه‌ای و عوامل خود فروخته‌ی داخلی) چون کوهی استوار ایستاده و دگربار طعم تلخ شکست مفتضحانه و انتقام پیروزمندانه را به کام اردوگاه سلطه و صهیونیسم غاصب چشاند و خواهد چشانید.

 

استکبار جهانی، همواره و در دوره‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توطئه‌های مختلفی را علیه ملّت‌های مظلوم و جبهه انقلاب اسلامی طراحی و اجرا نموده که به لطف خدای بزرگ و با بصیرت و آگاهی ملّت‌های مزبور، ناکام مانده است. در روزهای اخیر نیز با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی علیه ملّت ایران اسلامی، جنگ جهانی رسانه‌ای و تلاش‌های زیادی را با همکاری ایادی مزدور خود انجام داد که با مدد الهی، هدایت‌های حکیمانه‌ی فرمانده‌ی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و آگاهی ملّت همیشه در صحنه و با بصیرت ایران عزیز به شکست ذلیلانه کشیده شد.

 

ضمن محکومیت مجدد جنایت هولناک به شهادت رساندن سربازان و فرزندان پاک ملّت‌های ایران، عراق و سرداران جبهه‌ی مقاومت اسلامی، به نیابت از سربازان گمنام امام زمان (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد به همراه سایر تلاش‏گران دستگاه‌های اطلاعاتی‏ کشور، فرارسیدن سومین سالگرد شهادت جانسوز شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، آن جهان‌مردان میدان نبرد حق و باطل و یاران قهرمانشان را گرامی داشته، به روان پاک یکایک شهدای گلکون کفن درود می‌فرستیم و با آنان عهد می‌بندیم که تا آخرین نفس، در دفاع از آرمان مقدس و نورانی آن شهیدان و گرفتن انتقامشان از جانیان خون‌خوار، از پای نخواهیم نشست.

سیداسماعیل خطیب/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار