بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

رئیس اطلاعات پنتاگون: ایران خواهان جنگ نیست

رئیس اطلاعات پنتاگون با بیان اینکه ایران به دنبال آغاز جنگ نیست، گفت که پیامدهای چنین اتفاقی برای همه فاجعه‌آمیز خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال رابرت اشلی رئیس آژانس اطلاعات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در پاسخ به سوال شبکه سی‌ان‌ان درباره تحولات اخیر در خلیج فارس و توقیف نفتکش انگلیسی توسط ایران، از پاسخ مستقیم به این پرسش سر باز زد و تاکید کرد که ایران خواهان جنگ نیست.

 

ژنرال اشلی در سخنان خود در نشست سالانه امنیت در اندیشکده آسپن تصریح کرد: ایران نمی‌خواهد جنگی را با آمریکا یا متحدانش آغاز کند.

 

وی در ادامه گفت که هیچ یک از دشمنان یا رقبای آمریکا، شامل ایران، چین و روسیه نمی‌خواهند جنگی آغاز کنند. نتیجه چنین اتفاقی برای همه فاجعه‌آمیز خواهد بود.

 

رئیس اطلاعات پنتاگون در پاسخ به سوالی ادعایی مبنی بر دست داشتن ایران در اقدامات تحریک‌آمیز اخیر در منطقه و همچنین سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکایی توسط ایرانی‌ها، این حوادث را پاسخی به فشارهای کنونی بر ایران، شامل تحریم‌های اقتصادی و فشار دیپلماتیک دانست و گفت: از نظر من ایران در نقطه عطف قرار دارد. آنچه می‌بینید تلاشی برای شکستن وضعیت کنونی است.

 

وی پیشتر در گفت‌وگو با فاکس نیوز نیز رفتارهای ایران را پاسخ به فشارهای آمریکا دانست و گفت که این اقدامات با خروج آمریکا از توافق هسته‌ای 2015 مرتبط است.

 

به گزارش ایسنا، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران شامگاه جمعه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که عصر روز جمعه، ۲۸ تیرماه یک فروند نفتکش انگلیسی با نام" "stena impero" هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین‌المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

 

همچنین در این اطلاعیه آمده است: نفت‌کش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسی‌های لازم تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد.

 

جرمی هانت، وزیر امور خارجه انگلیس پس از توقیف نفت‌کش کشورش توسط ایران گفت که این «کاملا غیرقابل قبول است» و لندن به گونه‌ای «ملاحظه‌شده اما قدرتمند» به توقیف این نفت‌کش از سوی ایران پاسخ خواهد داد.

 

وی همچنین اظهار داشت: ما به دنبال انتخاب‌های نظامی نیستیم و خواهان یک راهکار دپلماتیک برای حل‌وفصل این وضعیت می‌باشیم اما مصمم هستیم که این مسئله باید حل شود.

 

تردد از مسیر خلاف کشتیرانی در تنگه هرمز، خاموش کردن دستگاه موقعیت‌یاب و توجه نکردن به هشدارهای جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از جمله دلایل توقیف این نفتکش باشد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر