آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها

فرماندار نیشابور از اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در این شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی دونده اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، ستاد مدیریت بحران شهرستان تشکیل و تدابیر لازم اتخاذ و تمامی اعضاء عضو ستاد به حالت آماده‌باش در آمدند.

وی بیان کرد: خوشبختانه با تدابیری که اتخاذ شده تاکنون مشکلی در تأمین سوخت مورد نیاز و نحوه امدادرسانی هلال احمر، اورژانس و یا مراکز اسکان و ... نداشته‌ایم.

فرماندار نیشابور با اشاره به اینکه شهرداران، بخشداران، دهیاران و دستگاه‌های خدمات‌رسان همچنان در تلاش برای خدمات‌رسانی مناسب به شهروندان هستند، افزود: از شهروندان تقاضا داریم از سفرهای غیرضروری به جد پرهیز کنند.

وی در ادامه از اعزام یک دستگاه شن و نمک‌پاش اتوماتیک برای کمک به اداره راهداری احمدآباد مشهد خبر داد و افزود: طی چند روز گذشته توسط نیروهای راهداری پاشش ۱۰۰۰ تن نمک در محور مواصلاتی به میزان ۱۵۰۰ کیلومتر انجام شده است.

دونده همچنین از فعال بودن پنج راهدارخانه با ۴۵ نفر راهدار و ۴۰ دستگاه خودروی سنگین و سبک خبر داد و گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته اسکان حدود ۱۲۰ نفر در راه مانده در سطح شهرستان داشته‌ایم که در مسجد اداره راهداری نیشابور و سایر اماکن پیش‌بینی شده اسکان داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی شهرستان از جمله محور دوغایی، چکنه، خوشاب باز هستند، خاطرنشان کرد: همچنان ۳۵۰ نفر از نیروهای شهرداری نیشابور با ۴۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین در آماده‌باش هستند و تاکنون حدود ۲۰۰ تن شن نمک در معابر شهری پاشش داشته‌اند.

فرماندار نیشابور ادامه داد: گرمخانه‌های شهری آمادگی پذیرش هستند، علاوه بر آن دو دستگاه اتوبوس نیز از دیشب در میدان امام (ره) و میدان خیام برای افراد بی‌خانمان پیش‌بینی شده و شب گذشته پنج نفر در اتوبوس‌ها اسکان داده شده‌اند.

وی اظهار کرد: همچنین علیرغم بارش ۶۰ سانتی‌متری برف در برخی از روستاهای شهرستان اما با کمک دهیاران و اهالی کلیه معابر روستای بازگشایی شده است.

دونده با بیان اینکه هلال احمر آمادگی کامل برای امدادرسانی، اسکان اضطراری و غیره را دارد، از لغو تمامی مرخصی‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی تا پایان هفته خبر داد و گفت: همچنین تمامی محورهای تفرجگاهی، گردشگری، اقامتگاهی، بوم‌گردی و پارک‌ها در راستای مدیریت انرژی تعطیل هستند.

وی اظهار کرد: تأکید شده ناوگان دستگاه‌های امدادی کاملاً برای خدمت‌رسانی آماده باشند، همچنین با تمهیدات لازم و آمادگی کامل، حوزه برق، آب، مخابرات و گاز متناسب با شرایط مدیریت شود و مجموعه‌های مرتبط با این سه حوزه با حداکثر توان پای کار باشند.

فرماندار نیشابور افزود: برنامه‌های مناسبتی و جلسات غیرضروری در شهرستان‌ها و دستگاه‌های مختلف لغو شده‌اند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده