نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟

سهم گاز نیروگاه‌های کشور کاهش یافت

سهم گاز نیروگاه‌های کشور کاهش یافت سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه مصرف چشمگیر گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع عمده موجب شده که سهم گاز نیروگاه‌های کشور به کمتر از ۱۰ درصد برسد، گفت: هر چقدر که صرفه‌جویی در مصرف گاز بخش‌های خانگی و تجاری انجام شود، سهم گاز نیروگاه‌ها بیشتر شده و پایداری برق رسانی به مناطق سردسیر را بهبود خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در خصوص راندمان نیروگاهی کشور گفت: متوسط راندمان نیروگاه‌های کشور در حال حاضر بیش از ۳۹.۴ درصد است که این رقم در رده راندمان‌های خوب محسوب می‌شود، چرا که راندمان نیروگاه‌های کشور‌های پیشرفته نیز مشابه راندمان نیروگاه‌های حرارتی ایران است.

وی افزود: در حال حاضر دو دسته نیروگاه در مدار تولید برق هستند، دسته اول نیروگاه‌های نسل قدیم با ۳ تا ۴ دهه عمر و راندمان متوسط ۳۰ تا ۳۱ درصد و دسته دوم نیروگاه‌های نسل جدید که همگی نیروگاه سیکل ترکیبی هستند و راندمان آن‌ها بیش از ۵۰ درصد است. ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی بیش از دو دهه است که در کشور بومی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. نیروگاه‌های پربازده سیکل ترکیبی سهم عمده مصرف برق را در تولید برق بر عهده دارند چرا که از راندمان بیشتری برخوردارند.

این مقام مسئول در خصوص سوخت نیروگاه‌ها اظهار داشت: نیروگاه‌های کشور بر پایه استفاده از گاز طراحی شده‌اند و در صورت قطع گاز از سوخت مایع استفاده می‌کنند. در حال حاضر ظرفیت نیروگاهی ما ۹۰ هزار مگاوات است که از این میزان، تولید نیروگاه‌های برقابی بیش از ۱۲ هزار مگاوات است. در واقع حدود ۱۷ تا ۱۸ درصد ظرفیت منصوبه نیروگاهی ما به نیروگاه‌های غیر حرارتی تعلق دارد و نیروگاه‌های حرارتی به طور عمده بر پایه گاز هستند.

به گفته رجبی مشهدی از مردم درخواست می‌کنیم با تنظیم دمای محیط کار و منزل روی دمای رفاه که ۱۸ تا ۲۱ درجه است و خاموش کردن حتی یک لامپ روشنایی و صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز به عبور از شرایط سخت تامین سوخت نیروگاه‌ها کمک کنند./ آنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار