حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تداوم کمک‌های نظامی غرب به اوکراین

منابع خبری گفته‌اند د ر ادامه سیاست کشورهای غربی برای سرازیر کردن تسلیحات خود به اوکراین هلند از قصد خود برای ارسال سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» به اوکراین خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه پدافند هوایی اوکراین از مقابله با موشک‌ها و پهپادهای روسیه عاجز مانده، هلند از اعضای ائتلاف ناتو از ارسال سامانه پدافند موشکی «پاتریوت» به اوکراین خبر داده است.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «مارک روته» نخست وزیر هلند که برای دیدار با «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده در آمریکا حضور دارد، گفت که هلند سامانه دفاع موشکی پاتریوت را به اوکراین می‌فرستد.

 

روته گفت که در ابتکار عمل آمریکا و آلمان برای ارسال سامانه‌های دفاعی به اوکراین شرکت خواهند کرد.

 

روته گفت که پیش از این با «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در این درباره صحبت کرده است.

 

«ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو روز یکشنبه گفت که جنگ اوکراین در مرحله حساسی قرار دارد. وی خواستار ارسال سلاح‌های سنگین بیشتر برای اوکراین شد و گفت که باید تسلیحاتی در اختیار اوکراین قرار داد که اوکراین را پیروز کند.

 

اخیرا جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در بیانیه‌ای مشترک تعهد خود را درباره ارسال خودروهای زرهی به اوکراین اعلام کردند هر چند که شرکت سازنده «لئوپارد» اعلام کرد که تنها می‌تواند تانک‌های لئوپارد تعمیر شده را به اوکراین ارسال کند.

 

این در حالی است که روسیه بارها در مورد ارسال سلاح از سوی غرب و متحدان آمریکا به اوکراین هشدار داده و گفته چنین اقدامی را مداخله مستقیم آمریکا در جنگ تلقی می‌کند.

 

چندی قبل «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت که پاتریوت یک سامانه قدیمی است و مثل سامانه قدرتمند «اس-۳۰۰» کارایی ندارد. وی گفت که ارتش روسیه تمام سامانه‌های پاتریوت ارسالی آمریکا به اوکراین را نابود خواهد کرد.

 

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین به تازگی اظهار داشت که اتحادیه اروپا و ناتو ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند. وی گفت: «می‌دانیم که اروپا، ناتو و آمریکا ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین داده‌اند اما ارسال تسلیحات به اوکراین نمی‌تواند اساسا چیزی را تغییر دهد.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار