عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

دمنوش‌های زمستانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

دمنوش های گیاهی با داشتن مواد موثره قابل ملاحظه ای مانند ترکیبات فنلی وآنتی اکسیدانی سیستم ایمنی بدن را تقویت و به کاهش احتمال ابتلا به انفولانزا و سرما خوردگی کمک نموده و علائم سرماخوردگی را تسکین دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۸۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، ساره حسینی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان گفت: روزهای سرد زمستان را می توان با نوشیدن دمنوش های گیاهی مناسب این فصل سپری نمود.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از دمنوش های مناسب این ایام دمنوش دارچین است، افزود: دارچین گرم کننده، آرام بخش، ضد اسپاسم و کاهنده التهاب است، التهاب ریه ها و گلو را التیام می بخشد ، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و گردش خون را افزایش می دهد .

 

حسینی ادامه داد: می توان دارچین را با سایر گیاهان دارویی مانند زنجبیل ، میخک یا زعفران دارویی ترکیب و همچنین از سیب، به و لیمو برای تهیه دمنوش های زمستانه استفاده کرد.

 

وی اظهار کرد: برای دمنوش دارچین بهتر است از چوب‌ های آن استفاده نمود تا دمنوش کدر و بد رنگ نشود.

 

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با اشاره به اینکه از زنجبیل نیز برای تولید چای و دمنوش های زمستانه استفاده می شود، بیان کرد: زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی, ضد باکتریایی، ضد قارچی، تحریک سیستم ایمنی و ضد میکروبی است.

 

حسینی با بیان اینکه مصرف زنجبیل از بروز سرماخوردگی پیشگیری و دردگلو و درد های ناشی از انواع سرماخوردگی ها و آنفولانزا را درمان می کند، یادآور شد: میزان مصرف ریشه زنجبیل، تا 4 گرم بلامانع است.

 

وی با اشاره به اینکه خواص ضد التهابی و بسیار نرم کننده در اسطوخودوس به کاهش تنش های عصبی، مشکلات تنفسی و درمان سینوزیت کمک می کند، عنوان کرد: اسطوخودوس آرامش بخش و ضدعفونی کننده است که با استرس، اضطراب و افسردگی مقابله می‌کند.

 

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان یادآور شد: برگ به لیمو خاصیت درمانی دارد که می‌تواند به رفع تپش قلب، استرس و خستگی‌های روحی، بی‌خوابی، سردرد و سرماخوردگی و سرفه کمک کند.

 

حسینی بیان کرد: این دمنوش برای مادران باردار و شیرده منع شده است. 

 

وی دمنوش نعناع را موثر در رفع گلودرد و گرفتگی بینی دانست و افزود: این دمنوش ضد نفخ است و در رفع دردهای شکمی که با خوردن مواد غذایی سرد در فصل زمستان ایجاد می‌شود، تاثیر بسیار دارد ./ بهداشت نیوز

ارسال نظر