اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

رهبر انقلاب: ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است

رهبر انقلاب: ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.

 

حضرت آیت الله خامنه ای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.

 

ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.

 

ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.

 

رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.

 

ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.

 

اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،‌مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.

 

ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.

 

حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.

 

رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.

 

بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.

 

ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.

 

خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.

 

رییس سازمان تبلیغات اسلامی هم در این دیدار، از فعالیت ها گزارش داد.

 

حجه الاسلام قمی گفت: جوانگرایی – پرورش نیرو و جهاد تبیین را جدی گرفته و در اولویت قرار داده ایم و سعی داریم به سهم خودمان به تأمین نیازهای فرهنگی جامعه کمک کنیم، البته در برخی زمینه ها همچنان ضعف داریم.

 

آقای دادمان رئیس حوزه هنری هم در گزارش کوتاهی گفت: مسیر رشد حوزه در زمینه ادبیات و کتاب را ادامه داده ایم اما سعی کرده ایم در دیگر زمینه های فرهنگی هنری و رسانه ای هم با تکیه بر ظرفیت درخشان جوانان همه مناطق کشور فعال باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار