هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

واکنش پلیس به تروریستی خواندن سپاه پاسداران

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای تصمیم نمایندگان پارلمان اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای تصمیم نمایندگان پارلمان اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروریستی را محکوم کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

چهل و اندی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران می گذرد وهر روز دشمنان ترفندهای مکارانه ای را برای کم رنگ نمودن این پیروزی و تضعیف شجره تنومند و قدرتمند نظام جمهوری اسلامی به کار می برند و هر بار توطئه های آنان با شکستی مفتضحانه مواجه شده و برعزت و سربلندی ایران اسلامی در سراسردنیا افزوده می شود.

این بار نیز پارلمان اروپا چون غلامان حلقه به گوش در تبعیت از اربابان جنایتکار و مکار خود، وارد یک کارزار خفت آفرین شده و تلاش دارد با برچسب زدن اتهام واهی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقتدار ایران عزیز را خدشه دار نموده و به کارفرمایان خود خوش خدمتی نمایند، اما مردم ایران اسلامی همگی به این نیروی مردمی ، انقلابی و مقتدر می بالند و افتخار می کند و می دانند این حرکتها از سر درماندگی، استیصال و شکست نقشه ها و توطئه هایی است که در این چند ساله اخیر مخصوصا در طرحی و اجرای آشوب و اغتشاشات اخیر شاهد بودیم.

تروریستی خواندن نیروی عظیم مردمی سپاه پاسداران، که با به زانو در آوردن و اضمحلال گروهک تروریستی غربی داعش، امنیت را به مردم جهان من جمله مردم اروپا هدیه کرد؛ خود جنایتی نابخشودنی است که در تاریخ ثبت خواهد شد و این عمل خبیثانه از قواعد حقوقی بین المللی و کنوانسیون های حقوق بشر بین الملل مطرود بوده و قابل پیگیری و رسیدگی است.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این اقدام از سر ضعف و ناتوانی دشمنان اعلام می دارد در سایه هدایت های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای عزیز«مدظله العالی» در کنارسپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا پای جان از عزت و اقتدار کشورمان دفاع کرده و نخواهد گذاشت چنین اقدامات سخیف و زبون از سوی دشمنان روحیه و انگیزه جهاد و عشق به ولایت را خدشه دار کند ان شاءالله تا قیام مهدی موعود«عج»این صراط ثواب مصرانه ادامه خواهد داشت./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار