پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

جاسوس موساد در دام نیروهای امنیتی لبنان

جاسوس موساد در دام نیروهای امنیتی لبنان منابع رسانه‌ای امروز شنبه از دستگیری یک جاسوس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» توسط نیروهای امنیتی لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه الاخبار لبنان درباره هویت این جاسوس نوشت که «حسن.ع» در ازای ۱۵ هزار دلار با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی همکاری کرده و اطلاعات مربوط به همکارانش را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

برپایه این گزارش، این جاسوس همچنین اطلاعاتی را درباره مواضع مقاومت در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

الاخبار در ادامه گزارش داد که همکاری این جاسوس مزدور با رژیم صهیونیستی ژوئن ۲۰۲۰ از طریق واتساپ آغاز شد و در نهایت توسط نیروهای شعبه اطلاعات سرویس امنیتی لبنان در ژوئیه ۲۰۲۲ دستگیر شد.

منابع امنیتی لبنانی اواسط آذر نیز اعلام کرده بودند که لبنان ۱۸۵ فرد مظنون به همکاری با رژیم اسرائیل را از زمان فروپاشی اقتصاد لبنان در سه سال گذشته بازداشت کرده است.

لبنان از سال ۲۰۱۹ دستخوش یک بحران مالی و اقتصادی شدید بوده که باعث سقوط ارزش پول ملی این کشور شده است.

یک منبع در این باره گفت: این یک امتیاز برای صهیونیستها بود که لبنانی‌ها را در شبکه های اجتماعی با آگهی اشتغال هدف قرار دادند.

سرویس های امنیتی لبنان پیش از این نیز شماری از افراد را به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت کرده بودند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار