مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

جاسوس موساد در دام نیروهای امنیتی لبنان

منابع رسانه‌ای امروز شنبه از دستگیری یک جاسوس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» توسط نیروهای امنیتی لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه الاخبار لبنان درباره هویت این جاسوس نوشت که «حسن.ع» در ازای ۱۵ هزار دلار با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی همکاری کرده و اطلاعات مربوط به همکارانش را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

برپایه این گزارش، این جاسوس همچنین اطلاعاتی را درباره مواضع مقاومت در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

الاخبار در ادامه گزارش داد که همکاری این جاسوس مزدور با رژیم صهیونیستی ژوئن ۲۰۲۰ از طریق واتساپ آغاز شد و در نهایت توسط نیروهای شعبه اطلاعات سرویس امنیتی لبنان در ژوئیه ۲۰۲۲ دستگیر شد.

منابع امنیتی لبنانی اواسط آذر نیز اعلام کرده بودند که لبنان ۱۸۵ فرد مظنون به همکاری با رژیم اسرائیل را از زمان فروپاشی اقتصاد لبنان در سه سال گذشته بازداشت کرده است.

لبنان از سال ۲۰۱۹ دستخوش یک بحران مالی و اقتصادی شدید بوده که باعث سقوط ارزش پول ملی این کشور شده است.

یک منبع در این باره گفت: این یک امتیاز برای صهیونیستها بود که لبنانی‌ها را در شبکه های اجتماعی با آگهی اشتغال هدف قرار دادند.

سرویس های امنیتی لبنان پیش از این نیز شماری از افراد را به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت کرده بودند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار