توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

جاسوس موساد در دام نیروهای امنیتی لبنان

جاسوس موساد در دام نیروهای امنیتی لبنان منابع رسانه‌ای امروز شنبه از دستگیری یک جاسوس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» توسط نیروهای امنیتی لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه الاخبار لبنان درباره هویت این جاسوس نوشت که «حسن.ع» در ازای ۱۵ هزار دلار با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی همکاری کرده و اطلاعات مربوط به همکارانش را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

برپایه این گزارش، این جاسوس همچنین اطلاعاتی را درباره مواضع مقاومت در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است.

الاخبار در ادامه گزارش داد که همکاری این جاسوس مزدور با رژیم صهیونیستی ژوئن ۲۰۲۰ از طریق واتساپ آغاز شد و در نهایت توسط نیروهای شعبه اطلاعات سرویس امنیتی لبنان در ژوئیه ۲۰۲۲ دستگیر شد.

منابع امنیتی لبنانی اواسط آذر نیز اعلام کرده بودند که لبنان ۱۸۵ فرد مظنون به همکاری با رژیم اسرائیل را از زمان فروپاشی اقتصاد لبنان در سه سال گذشته بازداشت کرده است.

لبنان از سال ۲۰۱۹ دستخوش یک بحران مالی و اقتصادی شدید بوده که باعث سقوط ارزش پول ملی این کشور شده است.

یک منبع در این باره گفت: این یک امتیاز برای صهیونیستها بود که لبنانی‌ها را در شبکه های اجتماعی با آگهی اشتغال هدف قرار دادند.

سرویس های امنیتی لبنان پیش از این نیز شماری از افراد را به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت کرده بودند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار