اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

زمان تشکیل هیات رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی

زمان تشکیل هیات رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی معاون اول قوه قضاییه گفت: پیشنهادی از قوه قضاییه به ریاست جمهوری مبنی بر تشکیل هیئتی با حضور معاون اول قوه قضاییه، نائب رئیس اول مجلس و معاون اول رئیس جمهور برای رسیدگی به پرونده‌‌های کثیرالشاکی مورد موافقت رئیس جمهور واقع و ابلاغ شده است و به‌زودی این اتفاق می‌افتد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام محمد مصدق در حاشیه اولین جشنواره آثار حقوقی نیروهای مسلح، درباره زمان برگزاری آزمون کانون وکلا گفت: معاونت حقوقی قوه قضاییه در حال بررسی این موضوع است و جلساتی با روسای کانون‌ها گذاشته‌اند.

وی با بیان اینکه مطالبه مردم درباره برگزاری آزمون‌ وکالت مطالبه به حقی است، افزود: اگر این آزمون امسال برگزار نشود حتما سال بعد برگزار می‌شود.

حجت الاسلام مصدق درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی گفت: پیشنهادی از سوی قوه قضاییه به ریاست جمهوری داده شد مبنی بر اینکه، هیئتی با حضور معاون اول قوه قضاییه، نائب رئیس اول مجلس و معاون اول رئیس جمهور تشکیل شود و پرونده‌‌های کثیرالشاکی را بررسی کنند و نتایج را به شورای عالی هماهنگی اقتصادی پیشنهاد دهند.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: خوشبختانه اخیراً این پیشنهاد مورد موافقت رئیس جمهور واقع و ابلاغ شده است و به‌زودی این اتفاق می‌افتد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار