شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

ورود ائتلاف ناتو به ماجرای «لاچین»

به دنبال سفر اخیر یک مقام ارشد ناتو به ارمنستان و جمهوری آذربایجان، این ائتلاف بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر از شماره شنبه وبگاه «حتق» به نقل از وبگاه ناتو، «خاویر کولومینا» نماینده ویژه دبیرکل ناتو در قفقاز و آسیای مرکزی، به قفقاز جنوبی سفر و از ارمنستان و جمهوری آذربایجان بازدید کرد.

بر اساس این گزارش، کولومینا در این دیدارها بر اهمیت تردد آزاد افراد و وسایل نقلیه در جاده «لاچین» تاکید کرد. ناتو در بیانیه خود اعلام کرد که سفر کولومینا به منطقه بخشی از رایزنی‌های سیاسی منظم او با این دو کشور مهم شریک ناتو بوده است.

وی در ارمنستان با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر، «آرارات میرزویان» وزیر خارجه و «سورن پاپیکیان» وزیر دفاع و سایر مقامات ارمنستان دیدار کرد. نماینده ناتو در جمهوری آذربایجان با «جیحون بایراموف» وزیر خارجه و سایر مقامات جمهوری آذربایجان دیدار کرد.

در بیانیه ناتو آمده است که کولومینا در مورد همکاری ناتو با ارمنستان و جمهوری آذربایجان و کمک‌های هر دو کشور به امنیت اروپا گفت وگو کرد.

کولومینا بر لزوم رسیدگی به مسائل بشردوستانه و اهمیت از سرگیری گفت‌وگوها و تلاش برای عادی سازی روابط بین ایروان و باکو تاکید کرده است.

ناتو به ویژه با جمهور آذربایجان همکاری گسترده‌ای دارد و هرساله با هدف ارتقا سطح کیفی نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان، دوره آموزشی نظامی برای این کشور برگزار می‌کند.

جاده مهم لاچین مدتی است که توسط عوامل جمهوری آذربایجان مسدود شده و زندگی صد و بیست هزار نفر ساکن این منطقه را در وضعیت مخاطره آمیزی قرار داده است.

«روبن واردانیان» مقام ارشد منطقه قره باغ کوهستانی در این باره گفت، قطع برق در این منطقه در حال حاضر به مدت چهار ساعت در روز ادامه دارد، اکثر مدارس تعطیل شده‌اند و از زمان شروع بحران، مشاغل قادر به فعالیت عادی نیستند و ۳۴۰۰ نفر شغل خود را از دست داده‌اند.

دید‌بان حقوق بشر در گزارشی اعلام کرد که انسداد طولانی‌مدت جاده می‌تواند به «عواقب وخیم انسانی» منجر شود. هرچه اختلال در کالاها و خدمات ضروری طولانی تر باشد، خطر برای غیرنظامیان بیشتر خواهد بود.

پارلمان اروپا نیز چند روز قبل قطعنامه‌ای را تصویب و در آن انسداد جاده‌ها را محکوم کرد و از جمهوری آذربایجان خواست که به سرعت آن را باز کند/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار