پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

محکومیت اهانت به قرآن کریم توسط اردن، عربستان‌سعودی، امارات و شورای همکاری

چند کشور عربی اهانت به قرآن کریم توسط «راسموس پالودان» رهبر اسلام‌ستیز حزب راست‌گرای افراطی «استرام کورس» دانمارک، مقابل سفارت ترکیه در سوئد را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای اهانت به قرآن کریم و سوزاندن آن در استکهلم پایتخت سوئد را محکوم کرد.

 

در این بیانیه بر مخالفت اردن با هر گونه اقدامی که به تشدید نفرت و خشونت منجر شده و تهدیدی برای همزیستی مسالمت‌آمیز است، تأکید شده است.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی نیز اقدام مسئولان سوئد در اعطای اجازه به یک «راسموس پالودان» افراطی برای اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد.

 

بر اساس گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، وزارت خارجه عربستان سعودی بر موضع ثابت این کشور در خصوص اهمیت ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و دوری از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید کرد.

 

همچنین وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، بر مخالفت این کشور با هر گونه اقدامی که هدف از آن بر هم زدن امنیت و ثبات بوده و بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

 

همچنین «نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس اقدام مسئولان سوئدی در اعطای اجازه برای سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای توقف این رفتارهای مردود عمل کند.

 

رسانه‌های خبری امروز شنبه از اهانت برخی گروههای افراطی به قرآن کریم و سوزاندن آن در برابر سفارت ترکیه در استکهلم خبر داد.

 

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

 

شبکه روسی راشاتودی در این خصوص گزارش کرد، «راسموس پالودان» رهبر اسلام ستیز حزب راست افراطی «استرام کورس» دانمارک از سوی پلیس سوئد مجوز دریافت کرده است تا در جریان تظاهرات برنامه‌ریزی شده 21 ژانویه (اول بهمن‌ ماه) مقابل سفارتخانه ترکیه در «استکهلم»، قرآن کریم را در اقدامی اهانت‌آمیز بسوزاند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار