اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

محکومیت اهانت به قرآن کریم توسط اردن، عربستان‌سعودی، امارات و شورای همکاری

چند کشور عربی اهانت به قرآن کریم توسط «راسموس پالودان» رهبر اسلام‌ستیز حزب راست‌گرای افراطی «استرام کورس» دانمارک، مقابل سفارت ترکیه در سوئد را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای اهانت به قرآن کریم و سوزاندن آن در استکهلم پایتخت سوئد را محکوم کرد.

 

در این بیانیه بر مخالفت اردن با هر گونه اقدامی که به تشدید نفرت و خشونت منجر شده و تهدیدی برای همزیستی مسالمت‌آمیز است، تأکید شده است.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی نیز اقدام مسئولان سوئد در اعطای اجازه به یک «راسموس پالودان» افراطی برای اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد.

 

بر اساس گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، وزارت خارجه عربستان سعودی بر موضع ثابت این کشور در خصوص اهمیت ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و دوری از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید کرد.

 

همچنین وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، بر مخالفت این کشور با هر گونه اقدامی که هدف از آن بر هم زدن امنیت و ثبات بوده و بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

 

همچنین «نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس اقدام مسئولان سوئدی در اعطای اجازه برای سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای توقف این رفتارهای مردود عمل کند.

 

رسانه‌های خبری امروز شنبه از اهانت برخی گروههای افراطی به قرآن کریم و سوزاندن آن در برابر سفارت ترکیه در استکهلم خبر داد.

 

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

 

شبکه روسی راشاتودی در این خصوص گزارش کرد، «راسموس پالودان» رهبر اسلام ستیز حزب راست افراطی «استرام کورس» دانمارک از سوی پلیس سوئد مجوز دریافت کرده است تا در جریان تظاهرات برنامه‌ریزی شده 21 ژانویه (اول بهمن‌ ماه) مقابل سفارتخانه ترکیه در «استکهلم»، قرآن کریم را در اقدامی اهانت‌آمیز بسوزاند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار