واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

واکنش حزب‌الله به اهانت به قرآن کریم در سوئد

جنبش حزب‌الله لبنان با اشاره به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، تأکید کرد که نمی‌توان در برابر چنین اقدام قبیحی سکوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش‌ حزب‌الله لبنان، امروز (یکشنبه)، در بیانیه‌ای به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد واکنش نشان داد.

 

بنابر گزارش وبگاه «العهد»، در این بیانیه آمده است: «حزب‌الله به‌شدت سوزاندن قرآن کریم در سوئد را محکوم و این اقدام جنایتکارانه شنیع علیه دین اسلام و نمادهای مقدس اسلامی را تقبیح می‌کند.»

 

مقاومت لبنان تأکید کرد: «این گام در راستای [اقدام] سریالی تعرض‌های شرم‌آور به رسول اکرم و خاندان ایشان (علیهم السلام)، مراجع مسلمانان، نمادها و مقدستان اسلامی صورت گرفته است. این اقدام توهین بزرگی به امت اسلامی در سراسر جهان از شرق تا غرب است و به هیچ عنوان نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد.»

 

حزب‌الله افزود: «مسئولیت این اقدام قبیح را کاملا برعهده دولت سوئد می‌دانیم و از آن می‌خواهیم فورا برای مجازات عاملان و جلوگیری از تکرار چنین جنایتی اقدام نماید. ما از دولت‌های اسلامی، مراجع، ارگان‌ها و نهادهای اسلامی می‌خواهیم که این اهانت بزرگ را محکوم کنند و در جهت شکل‌دهی افکار عمومی جهانی به منظور جلوگیری از وقوع چنین کارشکنی‌های خطرناکی دست به کار شوند.»

 

برخی گروه‌های افراطی، روز شنبه، در اقدامی به قرآن کریم در سوئد اهانت کردند. «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد، روز گذشته، اذعان کرد که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

 

شبکه روسی «راشاتودی» در این خصوص گزارش داده بود که «راسموس پالودان» رهبر اسلام‌ستیز حزب راست افراطی «استرام کورس» دانمارک از سوی پلیس سوئد مجوز دریافت کرد تا در جریان تظاهرات برنامه‌ریزی شده ۲۱ ژانویه (اول بهمن‌ ماه) مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم، به قرآن کریم بی‌احترامی کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار