لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

جامعه‌ اطلاعاتی کشور: غرب تلاش می‌کند پروژه شکست‌خورده اغتشاش را تنفس مصنوعی بدهد

جامعه‌ اطلاعاتی کشور در اطلاعیه‌ای با اشاره به اقدام پارلمان اروپا برای اضافه شدن نام سپاه به لیست گروه‌های تروریستی تاکید کرد: کشورهای غربی با تمهید این دست اقدامات بی‌ارزش و نمادین تلاش می‌کنند تا پروژه شکست خورده و خارجی آشوب و اغتشاش را تنفس مصنوعی بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، جامعه‌ اطلاعاتی کشور طی اطلاعیه حمایت قاطع خود از نهاد پرصلابت، ایثارگر، مردمی، ضدتروریستی و ضداستکباری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را اعلام کرد.

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و اعدوالهم ما استطعتم من قوّه

وزارت اطلاعات و جامعه‌ اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام همبستگی کامل خود با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان رکن رکین نیروهای دفاعی کشور، اقدام بی‌ارزش، شتاب‌‌زده و نابِخردانه‌ پارلمان اروپا را محکوم می‌کند. اتحادیه‌ اروپا که در حال حاضر در وضعیت بی‌سابقه‌ای از بحران عدم همبستگی، ضعف کارائی و سوء عملکرد به سر می‌برد، اثبات کرد که درگیر سوء محاسبه و بحران هویت نیز هست و نه تنها اِشرافی بر واقعیات صحنه ندارد بلکه به عروسک خیمه شب‌بازی تروریسم دولتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و گروهک‌های ضدّ ملّی و منفور تبدیل شده است.

 

بر اساس اطلاعات پنهان و آشکار، مرحله‌ اوّل این اقدام سخیف و نمایشی، تحت تأثیر لابی‌های تروریستی، کارسازی شده و کارگزاران مسلوب الاراده‌ این پارلمان، آنرا به زعم خود عملیاتی ساختند. اروپایی‌ها که برخلاف آمریکایی‌ها دارای پیوستگی سرزمینی با منطقه حسّاس غرب آسیا هستند، اگر تجربه اقدام مشابه آمریکایی‌ها را مرور می‌کردند، این عمل غیرقانونی و مردود که خلاف بند 7 ماده 2 منشور ملل متحد است را مرتکب نمی‌شدند. سؤالی که مردم اروپا از اعضای پارلمان اروپایی و دولت‌مردان خود در این اتحادیه باید بپرسند این است که این اقدام به‌اصطلاح تحریمی علیه بزرگ‌ترین نیروی مبارزه با تروریسم تکفیری در منطقه‌ی غرب آسیا، کدام عایدی مشخص را نصیب آنها خواهد ساخت؟ اگر نفعی برای آنها در میان نیست، این اقدام دقیقاً منفعت کدام دسته و گروه یا کشور را تأمین می‌کند؟

 

ضعف برآوردهای اطلاعاتی کشورهای غربی در شناخت مردم و منطق حاکم بر نظام حکمرانی مردمی در جمهوری اسلامی ایران باعث شده است تا با تمهید این دست اقدامات بی‌ارزش و نمادین تلاش کنند تا پروژه شکست خورده و خارجی آشوب و اغتشاش را تنفس مصنوعی بدهند. حال آنکه با این توهمات نه تنها به اهداف مداخله‌گرانه‌شان در داخل کشور دست نخواهند یافت، بلکه در سطح کلان‌تر، سیاست‌های مداخله‌گرانه‌ی منطقه‌ای آنها را نیز با شکست قطعی مواجه خواهد ساخت.

 

وزارت اطلاعات و جامعه‌ اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران، ضمن حمایت قاطع و تمام عیار از نهاد پر صلابت، ایثارگر، مردمی، ضدّتروریستی و ضدّاستکباری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقدام متقابل در صورت هر عمل مُغایر امنیّت ملّی جمهوری اسلامی ایران را حق مشروع و مُسلّم کشور می‌داند.

وزیر اطّلاعات و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار