قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

حمایت ائمه جمعه از ناجا

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: یکی از مصادیق جنگ نرم دشمن، مُد و مُدگرایی است و هم اینک دشمن در این خصوص برنامه‌ریزی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز  درخصوص عملکرد ناجا در بحث عفاف و حجاب با بیان این مطلب که نباید تمام اشکالات را به گردن نیروی انتظامی بیندازیم، اظهار داشت: یک قانون در ارتباط با عفاف و حجاب است که شورای فرهنگی عمومی کشور آن را تصویب و ابلاغ کرده است و 18-17 سازمان و نهاد در آن خصوص وظیفه دارند.

 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: به نظر من این نهادهایی که در بحث عفاف و حجاب وظیفه دارند کوتاهی می‌کنند و به همین دلیل فقط نیروی انتظامی است که همه از آن انتظار دارند که برخورد کند و در مقابل ناهنجاری‌‌هایی که وجود دارد بایستد.

 

وی با بیان این مطلب که نیروی انتظامی در نوبه خود تلاش کرده و تلاشش قابل تقدیر و تشکر است به ذکر مثالی در خصوص بدحجابی در جامعه پرداخت و تصریح کرد: به طور مثال الان اگر در بیرون ما مشکل داریم و از مساله حجاب گله می‌کنیم خب در ادارات، سازمان‌ها،‌ نهادها، بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها اگر مدیران آن تشکیلات نسبت به مساله عفاف و حجاب بی‌توجه نباشند این مشکلات بوجود نمی‌آید.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با اعلام این مطلب که در این خصوص همه مقصر هستیم و باید همه دست در دست هم دهیم تا این مشکل برطرف شود، افزود: یک مقدار از آن هم مربوط به شرایطی است که از ناحیه دشمن اعمال می‌شود؛ چرا که یکی از مصادیق جنگ نرم دشمن، مد و مدگرایی است و هم اینک دشمن در این خصوص برنامه‌ریزی کرده است.

 

امام جمعه تبریز ادامه داد: اگر خود شما همین شهر تهران را نگاه کنید در بعضی خیابان‌ها برخی افراد رفت و آمد می‌کنند که از لحاظ پوشش، پوشش‌ مناسبی ندارند؛ البته هیچ کاری هم ندارند و هیچ مزاحمتی هم برای دیگران به وجود نمی‌آورند اما آنها می‌خواهند مُد مدنظر خود را از این طریق ترویج کنند.

 

رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی دشمن علیه جمهوری اسلامی اظهار داشت: باید فرهنگ‌سازی شود و تمام نهادها دست به دست هم دهند تا نیروی انتظامی هم بتواند به عنوان مجری کارش را به خوبی انجام دهد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم در پاسخ به دیگر پرسش فارس در مورد حمایت ائمه جمعه از عملکرد ناجا گفت: ائمه محترم جمعه در سراسر کشور همیشه پشتیبان اقدامات مرتبط با عفاف و حجاب هستند و از نیروی انتظامی نیز حمایت می‌کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار