ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

وزیر کار: وعده‌های رئیس جمهور در موضوع اشتغال محقق شده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تقریبا ۱۰۷ هزار مجوز اشتغال داده شده که نشان می‌دهد وعده‌های رئیس جمهور در موضوع اشتغال محقق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز دوشنبه 3 بهمن در همایش سراسری استانداران در وزارت کشور گفت: رئیس جمهور در چند حوزه که مشکلات اساسی کشور بود، دستوراتی صادر کرد که یکی از سرفصل‌های آن موضوع اشتغال بود؛ عملکرد استان‌ها در این بخش نشان می‌دهد که بیش از پیش‌بینی‌ها در این زمینه تحقق اهداف داشته‌ایم.

 

وی با بیان اینکه سامانه رصد به سه روش پیامکی، تلفنی و نظارت میدانی کنترل و بررسی می‌شود، اظهار داشت: ما در همایش استانداران با رئیس جمهور، عملکرد استانداران را پایش و بررسی کردیم که در اختیار استانداران قرار می‌دهیم.

 

مرتضوی با اشاره به آمار سازمان اداری و استخدامی، اظهار کرد: تقریبا ۱۰۷ هزار مجوز اشتغال داده شده و برخی از آنها به دلیل اینکه بیمه پرداخت نمی‌شود، در سامانه رصد ثبت نشده است. بر اساس این آمارها می‌توان گفت که وعده‌های رئیس جمهور در موضوع اشتغال محقق شده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: دولت و سازمان برنامه و بودجه، نگاه وثیقی به موضوع اشتغال داشتند.

 

مرتضوی خاطرنشان کرد: ظرفیت بودجه در سال آینده فراتر از ایجاد یک میلیون فرصت شغلی است که انشاءالله محقق خواهد شد و یکی از مباحثی که در بودجه آینده به آن نگاه شده ایجاد پانصد هزار فرصت شغلی در طول یک سال است برای آن بخش از بیکارانی که متاهل هستند و اگر این موضوع محقق شود ما در سال بیش‌تر از یک میلیون پانصد هزار فرصت شغلی خواهیم داشت.

 

مرتضوی در پایان درباره بحث کالا برگ الکترونیکی گفت: کالا برگ الکترونیکی را ما برای مواد پروتئینی در اختیار مردم قرار داده‌ایم و در استان هرمزگان این موضوع به صورت آزمایشی در حال اجرا هست که امیدواریم با استقبال مردم روبرو شود و در بحث کالا برگ ها هم قیمت پایه قیمت شهریور ۱۴۰۰ است و خواهش ما از استانداران این است که این موضوع را پیگیری کنند./ فارس

ارسال نظر