هشدار درباره فعالیت‌های غیرقانونی در برخی عطاری‌ها وضعیت قابل قبول هوای تهران ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۴ آبان آغاز می‌شود پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان توسط تامین اجتماعی تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟

۷ پادگان از شهر خارج می‌شوند

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان اینکه 7 پادگان از داخل شهر خارج می شوند، گفت: سعی می‌کنیم با توافقاتی که بین دو طرف انجام خواهد شد، تا سال آینده این اتفاق رخ دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان درباره دوره های آموزش حقوقی که برای نیروهای مسلح و فراجا برگزار شده است، اظهار کرد: دوره‌های مختلفی به طور رسمی از سال ۷۶ تاکنون با موضوعات مشخص برگزار کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به اثرات برگزاری این دوره های آموزشی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته پس از برگزاری این دوره ها، شاهد کاهش ۵۰ درصدی ارتکاب جرم در بین نیروهای مسلح هستیم، البته سطح ارتکاب جرم در بین نیروهای مسلح در جمهوری اسلامی بسیار کم است و همین کارگاه‌های آموزشی و تبیین حقوقی باعث شده کاهش بیشتری نیز پیدا کند.

 

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح تصریح کرد: در همین ۱۰ ماهه اخیر بیش از ۳۲۰ هزار تن از نیروهای مسلح در دوره های آموزش حقوقی‌ و قضایی شرکت کردند و اعتقادمان هم بر این است که هرچه این آموزش‌ها بیشتر باشد، قطعا بازدهی و عملکرد نیروهای مسلح از یک طرف ارتقا پیدا می‌کند و پرونده‌ها و ارتکاب جرم از طرف دیگر کاهش خواهد یافت.

 

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در خصوص آخرین وضعیت خروج پادگان‌ها از شهرها گفت: مقام معظم رهبری تاکید دارند که قسمت نظامی‌ و رزمی پادگان‌ها حتما به خارج از شهرها منتقل شود، در این باره قانون هم داریم. عزم جدی نیروهای مسلح بر این است که بتوانند پادگان‌های خود را ساماندهی کنند.

 

وی با اشاره به همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، شهرداری‌ها و شورای شهر برای خارج کردن پادگان ها از مراکز استان‌ها به خارج از شهرها گفت: حدود ۵-۶ پادگان به طور کل از شهرها خارج شده‌اند. پادگان بزرگ و قسمت‌های دیگری هم این طرف و آن طرف شهر بوده و تعداد زیادی هم هنوز وجود دارد که حتما باید انتقال پیدا کنند. مقدمات کار فراهم شده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان گفت: از پادگان هایی که برای خروج آنها صحبت شده و اقدامات اولیه‌شان انجام شده است، تقریبا بعد از زنجان حدود ۷ پادگان دیگر وجود دارد که خروج آنها از شهرها رقم می‌خورد. سعی می کنیم با توافقاتی که بین دو طرف انجام خواهد شد، تا سال آینده این اتفاق رخ دهد.

 

گفتنی است که پیش از این نیز پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد نیز با تغییر محل به خارج از شهر منتقل شد و در استان یزد نیز در شهرستان مهریز، احداث محل جدید ایستگاه ایست و بازرسی و انتقال پاسگاه شهید مدنی یزد با حضور رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح آغاز شد.

 

همچنین به منظور کاهش تصادفات و حل معضل ترافیکی یکی از معبرهای مهم و پر تردد شهرستان زنجان واقع در سه راه پادگان تیپ ۲۱۶ زرهی نیروی زمینی ارتش و اتوبان ۲۲ بهمن و خیابان سعدی، در سال ۱۳۹۷ بین شهرداری و تیپ مذکور توافق می شود که به واسطه اختلاف در اجرای پروژه کار متوقف شود، لکن در سال جاری در راستای رعایت حقوق عامه، با حکمیت سازمان قضایی نیروهای مسلح اختلاف پیش آمده با مساعدت استاندار مرتفع و نهایتاً معبر مذکور افتتاح شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار