مقدم فر: مذاکره با زورگویی فرق دارد/ موضوع مذاکرات فقط هسته‌ای است بازدید سرلشکر موسوی از پایگاه موشکی سپاه موسویان: مذاکره مستقیم ایران و آمریکا شانس توافق را افزایش می‌دهد سردار کوثری: توانمندی موشکی و مسائل منطقه‌ای به آمریکا ربطی ندارد مأموریت موفق پهپاد ایران در آب‌های بین‌المللی پزشکیان: هزینه‌های واقعی مردم برای درمان بیش از ارقامی است که به‌صورت رسمی اعلام می‌شود وزیر اطلاعات: در برخورد با مواجب بگیران دشمنان موفقیت خوبی به دست آوردیم فردا استعلام مدارک متقاضیان انتخابات میاندوره‌ای مجلس اعلام می‌شود شمخانی: برای هر وضعیتی آماده‌ایم ١٨٨ نفر از کنشگران اصلی اغتشاشات در یزد دستگیر شدند مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: سپاه توانست در شرایط سخت و بحرانی همواره در کنار مردم قرار بگیرد هدیه رهبر انقلاب به همسر شهیدی که انگشت و انگشتر شهیدش را ربودند وزیر اطلاعات: دشمن به‌دنبال تسخیر شهری بود طباطبایی: دولت به هرگونه ابهام در زمینه مشخصات جان‌باختگان حوادث اخیر رسیدگی می‌کند وزیر اطلاعات: باید شرایط برای اظهارنظر مردم فراهم شود

برگزاری اجلاس سراسری نماز ۶ بهمن با حضور آیت‌الله رئیسی

رئیس ستاد اقامه نماز کشور اعلام کرد: بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز، روز پنجشنبه با پیام رهبر فرزانه انقلاب و حضور رئیس‌جمهور در وزارت کشور برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین «محسن قرائتی» در نشست خبری بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز، با اعلام اینکه نشست سالانه اقامه نماز در ششم بهمن ماه برگزار می‌شود، گفت: اجلاس نماز بعد از وقفه‌ای دو ساله بخاطر کرونا، با تایید رهبر معظم انقلاب، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: این اجلاس یک روزه که برای آن صدها مقاله به دبیرخانه اجلاس ارائه شده است و توسط دانشگاه فرهنگیان بررسی می‌شود، پنجشنبه ششم دی با پیام رهبر معظم انقلاب و با حضور رییس جمهور افتتاح می شود.

قرائتی با بیان اینکه اهمیت به نماز یک وظیفه همگانی است، بر نقش و تاثیر غیر قابل انکار نماز در برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی وضعیت و آراستگی مکان ها و محل‌های برپایی نماز بخصوص نمازخانه‌های ادارات، مدارس و مکان های بین راهی را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد که در مدارس حتما مکان هایی مناسب برای برپایی نماز به صورت جماعت یا فرادی در نظر گرفته شوند.

بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز در ۱۷ بخش؛ شامل نقش معلم در پیوند نماز و مدرسه، ارائه الگو برای جایگاه معلم و رابطه نماز، مدرسه و خانواده، نماز و نقش معلم در تجربه زیسته معلمان و نقش فناوری و فضای مجازی در پیوند معلم، نماز و مدرسه، نقش ساحت زیباشناسی و هنر در تسهیل پیوند نماز با مدرسه و مسجد، پیوند نماز با عناصر برنامه درسی تربیت معلم، نقش بصیرت و تدبر در عمق بخشی به پیوندهای نماز با ارکان مدرسه، معلم؛ نماز، مدرسه و تربیت اجتماعی و ایده های عملی در شیوه های دعوت دانش آموزان به نماز در مدارس و مساجد برگزار می‌شود.

الگوهای خلاقانه در ایجاد همگرایی و تعامل بین مسجد، مدرسه و خانه، تجربه حضور روحانی مساجد و نهادها در مدارس همجوار و جذب دانش آموزان و خانواده آنان به مسجد، تجربه موفق متولیان مدرسه و مسجد در پیوند خانه، مدرسه و مسجد، الزامات و بایسته های ورود مبلغین و روحانیون به مدرسه و شیوه های همگرایی متولیان مدرسه و مسجد در جلب تقویت طرح پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد، الگوهای موفق هیئت های اندیشه ورز و شوراهای نماز مدارس، ایده ها و الگوهای موفق رونق نماز مدارس توسط دانش آموزان و الگوهای موفق در پیوند مسجد، مدرسه و خانه در کشورهای اسلامی، از دیگر محورهای اجلاس امسال است.

این اجلاس که ۵ کمیته تخصصی، علمی – پژوهشی، فرهنگی و فوق برنامه، تبلیغات و اطلاع رسانی، ارزشیابی و همچنین پشتیبانی و خدمات در برگزاری آن فعال است، امسال به صورت حضوری با عنوان «نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان» در سالن غدیر وزارت کشور برگزار می‌شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر