فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

اهانت به قرآن کریم در هلند

اهانت به قرآن کریم در هلند رهبر گروه راست‌گرای افراطی موسوم به پگیدا در هلند به قرآن هتک حرکت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ویدئویی که روز دوشنبه در فضای مجازی منتشر شده نشان می‌دهد که «ادوین واگنسولد»، رهبر گروه راست‌گرای پگیدا بعد از پاره کردن این کتاب آسمانی آن را در آتش انداخت.

این اقدام دو روز بعد از آن صورت می‌گیرد که «راسموس پالودان» سیاستمدار راست افراطی در سوئد با اهانت به ساحت و قدس قرآن کریم و اهانت به مسلمانان، این کتاب آسمانی را در مقابل سفارت ترکیه در پایتخت سوئد به آتش کشید.

اقدام این سیاستمدار افراطی در سوئد با واکنش‌های گسترده‌ای از جمله در ایران روبرو شده است. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در توئیتی در همین خصوص نوشت: هتک حرمت قرآن کریم و نفرت پراکنی علیه مقدسات اسلامی که باز در سوئد اتفاق افتاد را به شدت محکوم می‌کنم.

‌‌وزیر خارجه افزود: نباید جریحه دار کردن احساسات مسلمانان جهان و اسلام هراسی به بهانه حمایت از آزادی بیان به امری مرسوم در برخی کشورهای اروپایی مدعی حقوق بشر تبدیل شود.

قبل از آن ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را قویا محکوم کرده و گفته بود: افکار عمومی جهان اسلام انتظار دارد دولت سوئد از تکرار این قبیل رفتارهای اسلام ستیزانه جلوگیری کرده و عاملان آن را بی مجازات نگذارد.

گفتنی است،‌ تعدادی از گروه‌های افراطی در اقدامی هتاکانه اقدام به آتش زدن قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم کردند که واکنش تند دولت ترکیه را به همراه داشت. سخنگوی پلیس سوئد هم در اقدامی اسلام‌ستیزانه عنوان کرد که به رهبر اسلام ستیز حزب راست‌افراطی استرام کورس دانمارک اجازه داده تا در راهپیمایی مقابل سفارت ترکیه، قرآن را بسوزاند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار