واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

محکومیت اهانت به قرآن در سوئد از سوی روسیه

وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اهانت به کتاب مقدس مسلمانان در سوئد توسط «راسموس پالودان» سیاستمدار محافظه کار را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر مسکو از استکهلم خواست تا در این زمینه اقداماتی را اتخاذ کند. این حادثه باعث ایجاد شکاف میان سوئد و کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه شده است.

این در حالی است که سوئد نیازمند موافقت ترکیه برای پیوستن این کشور به ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی است.

از سوی دیگر رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه از توهین اخیر به قرآن کریم در سوئد شدیدا انتقاد کرد.«ولادیمیر لگویدا» در کانال تلگرامی خود گفت: سوزاندن قرآن در نزدیکی سفارت ترکیه در سوئد اقدامی خرابکارانه و غیرقابل قبول است.

در پی هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم، تظاهرات‌کنندگان خشمگین ترکیه‌ای، شامگاه شنبه، پرچم سوئد را مقابل کنسولگری این کشور در استانبول به آتش کشیدند.

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

این در حالی است که «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با انتقاد از سوئد در دادن مجوز برای آتش زدن قرآن گفت که نمی‌توان نژاد پرستی و نفرت پراکنی را آزادی عقیده دانست.

وی که این سخنان را در جمع خبرنگاران و در جریان سفر به آنتالیا مطرح می‌کرد، گفت: «با وجود تمام هشدارهایمان، متاسفانه چنین مجوزی به این فرد داده شده است. هیچ کسی نمی‌تواند این را آزادی بیان و آزادی عقیده بنامد».

وزیر امور خارجه ترکیه گفت: «امروز، آنها اجازه آتش زدن کتاب دیگری را نمی‌دهند اما زمانی که به قرآن، کتاب مقدس اسلام و خصومت با اسلام می‌رسد، فورا این موضوع را آزادی بیان و آزادی عقیده می‌نامند.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار