رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

محکومیت اهانت به قرآن در سوئد از سوی روسیه

وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اهانت به کتاب مقدس مسلمانان در سوئد توسط «راسموس پالودان» سیاستمدار محافظه کار را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر مسکو از استکهلم خواست تا در این زمینه اقداماتی را اتخاذ کند. این حادثه باعث ایجاد شکاف میان سوئد و کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه شده است.

این در حالی است که سوئد نیازمند موافقت ترکیه برای پیوستن این کشور به ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی است.

از سوی دیگر رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه از توهین اخیر به قرآن کریم در سوئد شدیدا انتقاد کرد.«ولادیمیر لگویدا» در کانال تلگرامی خود گفت: سوزاندن قرآن در نزدیکی سفارت ترکیه در سوئد اقدامی خرابکارانه و غیرقابل قبول است.

در پی هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم، تظاهرات‌کنندگان خشمگین ترکیه‌ای، شامگاه شنبه، پرچم سوئد را مقابل کنسولگری این کشور در استانبول به آتش کشیدند.

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

این در حالی است که «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با انتقاد از سوئد در دادن مجوز برای آتش زدن قرآن گفت که نمی‌توان نژاد پرستی و نفرت پراکنی را آزادی عقیده دانست.

وی که این سخنان را در جمع خبرنگاران و در جریان سفر به آنتالیا مطرح می‌کرد، گفت: «با وجود تمام هشدارهایمان، متاسفانه چنین مجوزی به این فرد داده شده است. هیچ کسی نمی‌تواند این را آزادی بیان و آزادی عقیده بنامد».

وزیر امور خارجه ترکیه گفت: «امروز، آنها اجازه آتش زدن کتاب دیگری را نمی‌دهند اما زمانی که به قرآن، کتاب مقدس اسلام و خصومت با اسلام می‌رسد، فورا این موضوع را آزادی بیان و آزادی عقیده می‌نامند.»/فارس

ارسال نظر