عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

محکومیت اهانت به قرآن در سوئد از سوی روسیه

محکومیت اهانت به قرآن در سوئد از سوی روسیه وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اهانت به کتاب مقدس مسلمانان در سوئد توسط «راسموس پالودان» سیاستمدار محافظه کار را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر مسکو از استکهلم خواست تا در این زمینه اقداماتی را اتخاذ کند. این حادثه باعث ایجاد شکاف میان سوئد و کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه شده است.

این در حالی است که سوئد نیازمند موافقت ترکیه برای پیوستن این کشور به ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی است.

از سوی دیگر رئیس بخش روابط کلیسای ارتدوکس روسیه از توهین اخیر به قرآن کریم در سوئد شدیدا انتقاد کرد.«ولادیمیر لگویدا» در کانال تلگرامی خود گفت: سوزاندن قرآن در نزدیکی سفارت ترکیه در سوئد اقدامی خرابکارانه و غیرقابل قبول است.

در پی هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم، تظاهرات‌کنندگان خشمگین ترکیه‌ای، شامگاه شنبه، پرچم سوئد را مقابل کنسولگری این کشور در استانبول به آتش کشیدند.

در همین ارتباط «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

این در حالی است که «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با انتقاد از سوئد در دادن مجوز برای آتش زدن قرآن گفت که نمی‌توان نژاد پرستی و نفرت پراکنی را آزادی عقیده دانست.

وی که این سخنان را در جمع خبرنگاران و در جریان سفر به آنتالیا مطرح می‌کرد، گفت: «با وجود تمام هشدارهایمان، متاسفانه چنین مجوزی به این فرد داده شده است. هیچ کسی نمی‌تواند این را آزادی بیان و آزادی عقیده بنامد».

وزیر امور خارجه ترکیه گفت: «امروز، آنها اجازه آتش زدن کتاب دیگری را نمی‌دهند اما زمانی که به قرآن، کتاب مقدس اسلام و خصومت با اسلام می‌رسد، فورا این موضوع را آزادی بیان و آزادی عقیده می‌نامند.»/فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار