«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

سفر دبیر کل ناتو به کره‌جنوبی و ژاپن در آینده نزدیک

سفر دبیر کل ناتو به کره‌جنوبی و ژاپن در آینده نزدیک دبیر کل ائتلاف نظامی ناتو قصد دارد هفته آینده به کره جنوبی و ژاپن سفر ‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه کره جنوبی و ائتلاف ناتو اعلام کردند، «ینس استولتنبرگ»، دبیر کل ناتو روز های یکشنبه و دوشنبه هفته آینده، ۲۹-۳۰ ژانویه (۹ و ۱۰ بهمن ۱۴۰۱) به سئول رفته و در آنجا با «پارک جین»، وزیر امور خارجه و «لی جونگ ساپ»، وزیر دفاع کره جنوبی و دیگر مقامات رده بالای دولت این کشور دیدار خواهد کرد.

 

دبیر کل ناتو در جریان این سفر در اندیشکده کره‌ای سخنرانی می‌کند و در یک مراسم قرار دادن حلقه گل در گورستان ملی سئول شرکت خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی، این سفر در حالی قرار است انجام شود که دولت «یون سوک یول»، رئیس جمهور کره جنوبی «همکاری با ناتو را افزایش داده است.»

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، شبه جزیره کره به دنبال موجی از پرتابهای موشکی کره شمالی از اواخر سال گذشته میلادی تا کنون شاهد افزایش تنشها‌ بوده است.

 

از طرف دیگر کره جنوبی و آمریکا تلاش داشته‌اند با اجرای مانورهای نظامی مشترک منظم روابط نظامی خود را تقویت کنند.

 

یون سوک یول ماه ژوئن گذشته با شرکت در اجلاس ائتلاف ناتو، تبدیل به اولین رهبر کره جنوبی که در این اجلاس شرکت کرده، شد.

 

چند روز قبل این رئیس‌ جمهور کره جنوبی در سفری که به امارات عربی متحده داشت لفاظی‌های را علیه ایران انجام داد و در اظهاراتی مداخله جویانه ایران را دشمن امارات خواند.

 

استولتنبرگ بعد از سفر به سئول، در تاریخ ۳۰ ژانویه و اول فوریه (۱۰ و ۱۱ بهمن)، در توکیو خواهد بود و با «فومیو کیشیدا»، نخست وزیر ژاپن و چند مقام رده بالای دیگر دولت او دیدار می‌کند. او در ژاپن نیز در دانشگاه کیو سخنرانی می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار