هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

رئیس پلیس آتلانتا: شکستن شیشه و آتش زدن مصداق تروریسم است

رئیس پلیس آتلانتا: شکستن شیشه و آتش زدن مصداق تروریسم است در حالی که هفته‌هاست ایران در مرکز اتهامات غرب به دلیل حفظ امنیت شهروندان خود در اغتشاشات اخیر است، رئیس پلیس آتلانتا آشوب‌های این شهر در اعتراض به قتل یک معترض به دست پلیس را تروریسم خواند و مصادیق آن را هم مشخص کرد!
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، هفته گذشته یک معترض به ایجاد مرکز آموزشی پلیس آتلانتا طی درگیری‌ با ماموران پلیس آمریکا کشته شد. در حالی که هنوز فیلم لحظه کشته شدن این جوان ۲۶ ساله منتشر نشده، پلیس ادعا دارد که این فرد حامل سلاح بوده و طی تبادل تیراندازی کشته شده است.

 

در پی این حادثه، آشوب‌ها و هرج و مرج در شهر آتلانتا در ایالت جورجیا خبرساز شد و صدها نفر با ماموران پلیس در خیابان‌های شهر درگیر و حداقل شش نفر از آن‌ها دستگیر شدند. منابع رسانه‌ای از قبیل «راشاتودی» خبر دادند بعد از صدور فراخوان‌ها برای برگزاری «شب خشم» در آتلانتا در واکنش به کشته شدن یکی از معترضان به ایجاد مرکز آموزشی پلیس، صدها نفر در حومه این شهر شامگاه شنبه (به وقت محلی) به خیابان‌ها آمدند.

 

به نوشته خبرنگار محلی شبکه «فاکس» در آتلانتا، تعدادی از معترضان به کشته شدن این فرد به خیابان‌ها آمدند که بخش اعظم اقدام آن‌ها، «تظاهرات مسالمت آمیز» بود اما با حضور تعدادی از افراد نقاب‌پوش این تجمع به خشونت کشیده شد. به گفته منابع محلی خبری، این افراد نقاب‌پوش شروع به پرتاب سنگ به مقر مرکزی اداره پلیس آتلانتا کردند و تجمع اعتراضی را به سمت خشونت بردند.

 

تصاویر و عکس‌هایی در شبکه‌های مختلف منتشر شده که نشان می‌دهد خودروی پلیس آتلانتا سوزانده شد، آشوبگران با چکش شیشه‌های ساختمان پلیس را شکستند و شعارهایی علیه پلیس روی دیوارهای آن نوشتند.

 

«دارین شییِربام» رئیس پلیس آتلانتا بعد از مراسم یادبود برای این جوان ۲۶ ساله به نام «مانوئل استبان پائز تران» که دوستانش او را «تورتوگوئیتا» میخواندند، گفت که جمعیتی شنبه برای تظاهرات مسالمت‌آمیز تجمع کردند. وی افزود: با این حال، وقتی جمعیت به تقاطع خیابان الیس و پیچتری رسیدند، گروه کوچکی در بین جمعیت تظاهرکنندگان تصمیم به انجام اقدامات غیرقانونی از جمله شکستن شیشه‌ها و حمله به خودروهای پلیس گرفتند. به گفته وی، برخی از آن‌ها افرادی بودند که در گذشته در تظاهرات‌های دیگر شرکت کرده بودند.

 

شهردار دیکنز هم در همین خصوص گفت که برخی از آن‌ها مواد منفجره حمل می‌کردند. یک شاهد به شبکه فاکس ۵ گفت «آنچه من دیدم مسالمت‌آمیز نبود. منظورم این است که منفجر کردن خودروهای ماموران و پرتاب مواد آتش‌زا به سمت ماموران پلیس صلح‌آمیز نیست».

 

رئیس پلیس آتلانتا در یک کنفرانس خبری بعد از این وقایع گفت که «نیاز به دانشمند هوافضا یا وکیل نیست تا بگوید که شکستن شیشه‌ها یا آتش زدن اعتراض نیست، بلکه تروریسم است». وی افزود: آن‌ها بر همین اساس، متهم خواهند شد و متوجه خواهند شد که این اداره پلیس و شراکت (برنامه پلیس و مشارکت اجتماعی) به میزان برابر متعهد به متوقف کردن این اقدامات است. او در ادامه از «متوقف کردن اقدامات غیرقانونی به دست پلیس و بازداشت شش نفر» در این خصوص خبر داد.

 

این مقام ارشد پلیس آمریکا در حالی چنین اقداماتی را تروریسم تعریف می‌کند که مقام‌های این کشور و متحدان آن در استانداردی دوگانه از آغاز اغتشاشات اخیر در ایران، به‌‌رغم ارتکاب اقداماتی به مراتب مجرمانه‌تر از سوی اغتشاشاگران و حتی قتل نیروهای پلیس و حافظ امنیت، به حمایت از این اقدامات پرداخته و در تلاش برای روشن نگه داشتن آتش ناآرامی و اغتشاش در ایران، مقام‌های قضایی و انتظامی ایران را به دلیل آنچه «سرکوب اعتراضات» می‌خوانند، در فهرست تحریم‌های به اصطلاح «حقوق بشری» خود قرار داده‌اند.

 

در جدیدترین اقدام ضد ایرانی و با هدف فشار بر ایران، اتحادیه اروپا، انگلیس و آمریکا دوشنبه (۲۳ ژانویه) در اقدامی هماهنگ تحریم‌های جدیدی را در حمایت از اغتشاشات در ایران اعلام کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار