کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واشنگتن: به چین فشار می‌آوریم تا خرید نفت ایران را متوقف کند

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفته است که واشنگتن به تلاش‌ها برای اعمال فشار به چین به منظور متوقف کردن خرید نفت از جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «راب مالی» نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور در مصاحبه با وبگاه «بلومبرگ» از تلاش آمریکا برای تداوم اعمال فشار به چین برای توقف خرید نفت از ایران پرده‌برداری کرد.

 

نماینده آمریکا در ایران می‌گوید که در راستای اجرای تحریم‌ها علیه جمهوری‌ اسلامی، قصد دارد پکن را وادار کند که واردات نفت از ایران را متوقف کند.

 

وی در این خصوص گفت: «چین مقصد اصلی صادرات غیرقانونی ایران است و گفت‌وگوها برای منصرف کردن پکن از خریدها تشدید خواهد شد».

 

واشنگتن در سال 2018 پس از خروج یکجانبه از برجام، مجدداً تحریم‌هایی را علیه جمهوری اسلامی و صادرات نفت این کشور وضع کرد به امید آن‌که ایران را وادار به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن کند اما این سیاست‌ها نه تنها نتیجه‌ای در برنداشت بلکه جمهوری اسلامی را وادار کرد که پس از یک‌سال پایبندی به مفاد توافق هسته‌ای و پس از طفره‌روی طرف‌های اروپایی برجام به مفاد این توافق، اقداماتی را در جهت کاهش تعهدات برجامی بردارد.

 

راب مالی در گفت‌وگو با وبگاه بلومبرگ در این خصوص گفت:‌ «ایالات متحده گام‌های مورد نیاز را برای توقف صادرات نفت ایران برمی‌دارد و کشورها را از خرید آن بازمی‌دارد. ما هیچ یک از تحریم‌های خود علیه ایران و به ویژه در زمینه فروش نفت ایران را کاهش نداده‌ایم».

 

این مقام آمریکایی در حالی از تلاش واشنگتن برای اخلال در روابط تجاری جمهوری اسلامی ایران و پکن پرده‌برداری کرد که اوایل هفته،گزارشی منتشر شد مبنی بر آن‌که تحقیق ها و بررسی‌های مختلف طی سال‌های گذشته نشان داده است که چین همچنان به خرید نفت ایران و ونزوئلا که غالبا با عنوان نفت مالزی یا عمان فروخته می‌شود، ادامه می‌دهد.

 

همچنین پیش از این رویترز با استناد به شرکت‌های رهگیری خطوط کشتیرانی اعلام کرده بود، صادرات نفت ایران در 2 ماه پایانی سال 2022 افزایش یافته و به بیشترین میزان 3 سال گذشته رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر