ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است

هشدار جهاد اسلامی درباره آغاز جنگ فراگیر با اسرائیل

هشدار جهاد اسلامی درباره آغاز جنگ فراگیر با اسرائیل یکی از رهبران جهاد اسلامی هشدار داد که اگر همه طرفها برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی به مسئولیت خود عمل نکنند، ما نیز وارد درگیری فراگیر خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، طارق سلمی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز دوشنبه تأکید کرد که رخدادهای مسجدالاقصی، تجاوز آشکار و گسترده به ملت فلسطین و مسلمانان است.

 

پایگاه خبری العهد به نقل از سلمی گزارش داد، یورش به مسجدالاقصی و انجام مراسم یهودی در صحنهای آن، نشانگر مقاصد کابینه فاشیست رژیم صهیونیستی در راستای اجرای طرحهای آن است؛ طرحهایی که به منزله اعلان جنگ علیه قدس و ملت فلسطین است.

 

وی تأکید کرد، اگر همه طرفها برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی و ارتش آن به مسئولیت خود عمل نکنند؛ ما نیز وارد درگیری فراگیر خواهیم شد و از وظایف خود برای دفاع از قدس و الاقصی دست برنخواهیم داشت.

 

این مقام جهاد اسلامی خاطر نشان کرد، ملت فلسطین برای دفاع از سرزمین و مقدسات خود عاجز نیست و این مسئله را در نبرد شمشیر قدس نشان داد. این مسئله نشان می‌دهد که مردم فلسطین در سرزمین و خانه‌های خود باقی خواهند ماند و به خاطر تهدید و تروریسم ایتامار بن گویر، آن را رها نخواهند کرد.

 

داوود شهاب یکی دیگر از رهبران جهاد اسلامی هم گفت: جنگ دفاع از الاقصی، جنگ همه ماست و در صورت آغاز درگیری، محدود به یک منطقه نخواهد بود. دشمن باید این مسئله را به خوبی درک کند.

 

شهاب خاطر نشان کرد، کابینه اوباش نخواهد توانست معادله جدیدی به وجود آورد و این مسئله به خاطر ایستادگی ملت فلسطین در سرزمین خود است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار