ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

کاهش محبوبیت بایدن در میان آمریکایی‌ها

کاهش محبوبیت بایدن در میان آمریکایی‌ها طبق نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها، در پی کشف اسناد محرمانه در خانه رئیس‌جمهور آمریکا، میزان رضایتمندی مردم این کشور از بایدن روندی نزولی پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نتایج نظرسنجی جدید «رویترز/ایپسوس»، در پی کشف اسناد محرمانه دولتی در خانه رئیس‌جمهور آمریکا، محبوبیت «جو بایدن» بار دیگر کاهش یافت.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، نتایج بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که تنها ۴۰ درصد از مردم آمریکا از عملکرد بایدن بعنوان رئیس‌جمهور این کشور رضایت دارند.

 

در یک بررسی جداگانه که وبگاه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا اوایل هفته انجام داده بود، مشخص شد که بیش از دو سوم از مردم آمریکا یا همان ۶۱ درصد بر این باور بودند که کشورشان در مسیر اشتباه گام برداشته است و ۶۶ درصد نیز تأکید داشتند که اقتصاد آمریکا در مسیر اشتباهی قرار گرفته است.

 

علی‌رغم آن‌که پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا تاحدودی افزایش یافت اما اخیراً پس از انتشار اخباری مبنی بر کشف اسناد محرمانه در خانه بایدن، محبوبیت وی مجدداً‌ روندی نزولی پیدا کرده است.

 

اواخر دی ماه گزارش‌هایی مبنی بر کشف اسناد و اطلاعات محرمانه در خانه شخصی بایدن منتشر شد و رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که در سومین مرحله از کشف اسناد و اطلاعات محرمانه مربوط به دوران معاون «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا در خارج از کاخ سفید، این بار گفته می‌شود اسنادی در خانه شخصی وی پیدا شده است.

 

تحقیقات و نظرسنجی جدید مؤسسه «کوئینیپیاک» نیز نشان می‌دهد که اکثریت قاطع جمهوری‌خواهان و احزاب مستقل آمریکا بر این باورند که بایدن به شیوه‌ای نامناسب این اسناد محرمانه را مدیریت کرده است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که «جیمز کومر» رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا گفت، بایدن با تحقیقات شفاف در مورد پرونده مدارک طبقه‌بندی‌شده که در خانه و دفتر کار او پیدا شده‌اند، مخالف است.

 

وزارت دادگستری آمریکا در حال بررسی این موضوع است که چگونه اسرار دولتی مربوط به دوره معاونت بایدن در دولت «باراک اوباما» از دفتر کار سابق و خانه شخصی او که برای نگهداری آنها مناسب نبوده، سردرآورده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار