سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

سهم حمل و نقل تهران از بودجه ۱۴۰۲

سهم حمل و نقل تهران از بودجه ۱۴۰۲ شهردار تهران گفت: ۴۳ درصد از بودجه ۱۴۰۲ به حوزه حمل و نقل ارتباط دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی در حاشیه یکصد و بیست و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران پس از تقدیم بودجه سال آینده شهرداری به شورا در جمع خبرنگاران، گفت: سال گذشته بودجه مصوب 37 هزار و 700 میلیارد تومان بود که 37 هزار و 400 میلیارد تومان یعنی حدود 99 درصد بودجه محقق شد که پایه افتخاری بنا شد.

 

وی با بیان اینکه در بودجه امسال نیز بیش از 50 هزار میلیارد تومان نقد و غیرنقد بود که بالای 60 هزار میلیارد تومان محقق شده که افتخار جدیدی رقم خورد، تصریح کرد: در بودجه سال آینده شاهد رشد 56 درصدی نسبت به بودجه سال جاری هستیم که بودجه را به رقم 78 هزار و 475 میلیارد تومان رسانده، این بودجه ویژگی‌های خاصی دارد از جمله اینکه در بخش هزینه‌ای شاهد کاهش 5 درصدی هستیم و بخش سرمایه‌ای و مالی را اضافه کردیم.

 

شهردار تهران ادامه داد: آبادانی شهر برای ما محقق شده و بخش هزینه‌ای کاهش پیدا کرده است.

 

زاکانی تاکید کرد: در بودجه سال جاری 10 هزار میلیارد تومان سقف دوم بودجه بوده که این رقم برای سال آینده به 30 هزار میلیارد افزایش پیدا می‌کند و بیشتر در بخش حمل و نقل زیرساخت‌ها صرف خواهد شد. این بخش از طریق رونق ساخت و ساز و گره‌گشایی از زندگی مردم و قدرالسهم مدیریت شهری از مالیات بر ارزش افزوده تامین خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در سقف سوم بودجه نیز مشارکت در قالب پروژه‌های سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاری دیده شده است. بخشی از بدهی‌ها به بانک نیز از طرق مختلف تسویه خواهد شد و به همان میزانی که تعهداتمان به بانک‌ها را پرداخت می‌کنیم مقرر شده تا میزان 50 درصد آن را بتوانیم تسهیلات دریافت کنیم.

 

شهردار تهران در خصوص مجموعه شهر آفتاب و شهروند و قرارگیری آنها در چارت شهرداری تهران، گفت: ارائه خدمات اجتماعی مجموعه شهروند همانند گذشته ادامه پیدا خواهد کرد اما مقرر شد مجموعه‌های اقتصادی را در یک جا تجمیع کنیم. لذا چهارچوبی تنظیم شد که این مجموعه‌ها در معاونت مالی قرار بگیرند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار