اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

زنگ خطر برای افزایش شهرک‌های حاشیه تهران

زنگ خطر برای افزایش شهرک‌های حاشیه تهران یک کارشناس محیط زیست درخصوص افزایش جمعیت شهرک‌ها در حاشیه تهران با توجه به کمبود آب، نرخ فرونشست و آلودگی هوا در این مناطق هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، محسن موسوی خوانساری در رابطه با تأثیر افزایش بارگذاری جمعیت در اطراف شهر تهران بر تشدید آلودگی هوا و فرونشست استان اظهار کرد: شهر مهستان یا شهر جدید هشتگرد قرار است که گسترش پیدا کند و جمعیت آن از 100 هزار نفر به 500 هزار نفر و وسعت آن از 4 هزار به 10 هزار هکتار برسد. طرح‌های توسعه‌ای در اطراف تهران و کرج افزایش پیدا کرده و طرح 10 هزار هکتاری دیگری نیز به نام منطقه اقتصادی ری در جوار فرودگاه امام خمینی درحال احداث است.

 

وی ادامه داد: درحال حاضر در منطقه شهریار، رباط کریم و شهرستان بهارستان در جنوب غرب تهران 3 میلیون نفر سکونت دارند و به جای افزایش بارگذاری صنعتی و جمعیت باید به فکر کاهش جمعیت این مناطق باشیم. درحالی که این بارگذاری جمعیتی در اطراف شهر تهران هر روز بیشتر می‌شود، مدام بیان می‌شود که قصد داریم با استفاده از فناوری‌های جدید مشکل آلودگی هوای تهران را حل کنیم. این رویکرد با حرف‌های مسئولین مغایرت دارد.

 

این کارشناس محیط زیست بیان کرد: جدای از مشکل آلودگی هوا، تهران و کرج با کمبود شدید منابع آب نیز روبه‌رو هستند. پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های پیش رو جمعیت شرق تهران تا کرج و مهستان به 20 میلیون نفر برسد که این جمعیت ناچاراً به 1.5 تا 2 میلیارد مترمکعب آب شرب نیاز دارد. با توجه به کمبود آب در تهران و کرج بارگذاری در این منطقه باید هرچه زودتر متوقف شود.

 

موسوی خوانساری گفت: همچنین مناطق جنوب غربی تهران دارای نرخ بالای فرونشست به اندازه 19 سانتی‌متر در سال هستند که افزایش جمعیت این آمار را وحشتناک‌تر خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در سطح وسیع‌تری نگاه کنیم، فلات مرکزی ایران به شدت آسیب‌پذیر است؛ ایران مرکزی 40 میلیون نفر جمعیت دارد و این درحالی است که تنها 10 میلیارد متر مکعب آب تجدیدپذیر در این منطقه داریم. در واقع در فلات مرکزی حدود 50 درصد جمعیت کشور ساکن بوده ولی فقط 10 درصد آب تجدیدپذیر وجود دارد؛ لذا بارگذاری جمعیتی و صنعتی در این منطقه باید متوقف شده و به‌تدریج صنایع موجود و به‌دنبال آن قسمتی از جمعیت به سواحل دریای عمان و منطقه مکران منتقل شوند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار