با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

جانشین مدافع آبی‌ها مشخص شد

سران تیم میلانی برای مدافع خود جانشین انتخاب کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی‌که «میلان اشکرینیار» مدافع تیم اینترمیلان در آستانه جدایی از این تیم قرار دارد، سران آبی‌وسیاه‌‌ها برای پر کردن جای خالی او، مدافع تیم فیورنتینا را در نظر گرفته‌اند.

اشکرینیار، مدافع ثابت و اهل اسلواکی تیم اینتر در بازی دوشنبه شب مقابل امپولی که شاید برای آخرین بار با پیراهن این تیم به میدان رفت، در نیمه اول از زمین مسابقه اخراج شد و نقش منفی در شکست تیمش داشت.

وبگاه «کالچو مرکاتو» خبر داده «نیکولا میلنکوویچ» مدافع اهل صربستان تیم فیورنتینا، گزینه اول سران اینتر برای جانشینی اشکرینیاری است که فاصله چندانی تا پیوستن به پاری‌سن‌ژرمن ندارد.

وبگاه ایتالیایی خبر داده اینتر با مدیربرنامه‌‌های میلنکوویچ ۲۵ ساله به توافق رسیده و حالا باید با باشگاه فیورنتینا نیز بر سر مبلغ انتقال، توافق حاصل شود. بنفش‌ها برای انتقال مدافع ملی‌پوش خود به جوزپه مه‌آتزا، ۳۰ میلیون یورو را درخواست کرده‌اند.

البته هنوز مشخص نیست اینتری‌ها قصد دارند به صورت جدی برای جذب میلنکوویچ وارد عمل شوند و یا تا تابستان صبر خواهند کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار