رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

دیدار نتانیاهو و پادشاه اردن در امان

عبدالله دوم پادشاه اردن امروز در شهر امان از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی استقبال و بر لزوم پایبندی رژیم به آتش‌بس و توقف خشونت تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر پادشاه اردن و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در شهر امان پایتخت اردن با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

در همین رابطه، خبرگزاری دولتی اردن (پترا) گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه با عبدالله دوم پادشاه اردن در امان دیدار کرده است.

به گزارش الجزیره، پادشاه اردن در این دیدار بر اهمیت احترام به وضع قانونی و تاریخی اماکن اسلامی و مقدس در قدس اشغالی و فلسطین تأکید کرد.

دفتر سلطنتی عمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که ملک عبدالله در دیدار با نتانیاهو در امان همچنین بر لزوم پایبندی رژیم «اسرائیل» به آتش‌بس و توقف خشونت تأکید کرده است.

این دیدار پس از آن صورت گرفت که صهیونیست‌‎ها یکشنبه گذشته تحت حفاظت و تدابیر شدید امنیتی نظامیان به داخل محوطه مسجد الاقصی یورش برده و با اقدامات تحریک آمیز مراسم تلمودی را به جا آوردند.

این در حالی است که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی جلوگیری و اقدامات سخت گیرانه علیه ملت فلسطین اتخاذ می‌کنند.

سخنگوی حماس اخیرا با بیان اینکه رژیم اشغالگر حملات خود را به اماکن مقدس اسلامی در قدس تشدید کرده است، اعلام کرد : آنچه در قدس و مسجدالاقصی می‌گذرد بازی با آتش است.

حازم قاسم از کشورهای عربی و جامعه جهانی خواست برای مقابله با تجاوزات رژیم اشغالگر علیه قدس و مسجدالاقصی اقدام کنند.

به گفته سخنگوی حماس، ادامه جنگ علیه مسجدالاقصی به این معناست که اشغالگران با منطق قلدری عمل می‌کنند و به قوانین و قطعنامه‌های بین المللی توجه نمی‌کنند.

پیش تر گروه‌های مقاومت فلسطینی نیز با بیان اینکه فقط قیام و مبارزه، رژیم صهیونیستی را متوقف می‌کند، خواستار افزایش درگیری‌ها، مبارزه و مقابله با صهیونیست‌ها شدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار