گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اجرای طرح بی‌سابقه شهرک‌سازی در کرانه باختری

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تدارک کابینه بنیامین نتانیاهو برای تدوین طرح بی سابقه شهرک‌سازی در کرانه باختری خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام می‌کنند که کابینه این رژیم به نخست‌وزیری «بنیامین نتانیاهو» با طرح بی‌سابقه‌ای در شهرک‌سازی، گامهایی اساسی برای مشروعیت‌بخشی و افزایش شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری بر می‌دارد.

 

بر اساس این گزارش، کابینه نتانیاهو در حال تدارک یک طرح بی‌سابقه شهرک سازی در کرانه باختری است. در همین راستا، روزنامه «اسرائیل هیوم» در خبری اختصاصی در صفحه نخست خود نوشت: «دولت طرح بی‌سابقه‌ شهرکسازی در یهودا و السامره (کرانه باختری) تدوین می‌کند و گامهای مهمی برای مشروعیت بخشی و افزایش شهرک‌های یهودی در آنجا اتخاذ خواهد کرد».

 

به نوشته این روزنامه، مهمترین مسأله در طرح مذکور، «تصویب هزاران طرح ساخت و ساز و ثبت رسمی اطلاعات میلیونها فلسطینی، حذف اداره مدنی از وزارت امنیت است. انتظار می رود شورای عالی برنامه‌ریزی و ساخت و ساز در یهودا و السامره، ۱۸۰۰۰ واحد مسکونی جدید را در ماه‌های آینده تصویب کند».

 

 

بر اساس این گزارش، از این به بعد، این شورا به جای هر سه ماه یک‌بار، هر ماه جلسه تشکیل خواهد داد و هدف از آن، تصویب آپارتمان‌سازی و احداث موسسات عمومی است. یک کمیته کوچک شورای عالی نیز برای تصویب احداث ساختمان‌های آموزشی و صنعتی تشکیل می شود که هر دو هفته یک‌بار جلسه خواهد داشت.

 

به نوشته این روزنامه، کلیه طرح‌های ساخت‌وسازی که به واسطه کابینه سابق متوقف شده بود، تکمیل و از سرگرفته خواهد شد و اجرای قوانین زیست محیطی، به ویژه در جوامع عرب محدودتر و سختگیرانه‌تر خواهد شد./ فارس

ارسال نظر