دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

ناپدید شدن دهها کودک و نوجوان پناهجو در انگلیس

دولت انگلیس به طور رسمی تایید کرده که ده‌ها کودک و نوجوان پناهجو در این کشورناپدید شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال ناپدید شودن شماری از کودکان پناهجو در انگلیس، احزاب مخالف دولت و حامیان کودک روز سه‌شنبه دولت انگلیس را متهم کردند که جوانان آسیب‌پذیر را در معرض خطر قرار داده است.

 

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «رابرت جنریک» وزیر مهاجرت انگلیس به قانونگذاران این کشور گفته که بیش از ۲۰۰ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در محل اقامت مورد تایید دولت مفقود شده‌اند. بیشتر این افراد پسران نوجوان اهل آلبانی هستند.

 

«پیتر کایل» قانونگذار حزب کارگر در پارلمان این کشور گفت که ۷۶ کودک از هتلی در شهر ساحلی «برایتون» که مکان اسکان موقت پناهجویان بوده، ناپدید شده‌اند. کایل گفت: «حقیقت ناراحت کننده این است که اگر یکی از کودکان فامیل ما بود و گم می‌شود، همه کارها در دنیا متوقف می‌شد، اما در جامعه‌ای که من نماینده آن هستم، یک کودک ناپدید شده، سپس پنج کودک ناپدید شدند و در حال حاضر ۷۶ نفر ناپدید شده‌اند و هیچ اتفاقی نمی‌افتد.»

 

روزنامه «آبزرور» نیز به نقل از منابعی نوشت که ده‌ها جوان از خیابان مقابل این هتل در برایتون ربوده شده و با خودروهایی به مکان نامشخصی برده شده‌اند.

 

«ایوت کوپر»، سخنگوی حزب کارگر، دولت را به ترک کامل وظایف حمایت از کودکان متهم کرد. «راشل دو سوزا» کمیسر کودکان در انگلیس نیز گفت که گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن کودکان از هتل‌ها یک بار دیگر آسیب‌پذیری کودکان را در انگلیس نشان داد.

 

او در نامه‌ای به وزارت کشور انگلیس نوشت: «من نگران امنیت این گروه از کودکان هستم که آسیب پذیری آنها با صحبت نکردن به زبان انگلیسی تشدید می‌شود، بسیاری از آنها پشتیبان ندارند و از حقوق خود آگاه نیستند.»

 

این گزارش حاکیست، در حالی که انگلیس پناهجویان کمتری را نسبت به کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، آلمان و فرانسه دریافت می‌کند، اما شمار افرادی که تلاش می‌کنند با قایق‌های کوچک در آبراه مانش خود را به انگلیس برسانند، افزایش یافته است. بیش از ۴۵۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۲ از طریق آبراه مانش وارد انگلیس شده و چند نفر در این راه جان باختند.

 

دولت انگلیس متعهد شده است که سفرهای پرخطر را متوقف کند، اما تاکنون موفق نبوده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار