هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تانک‌های فرانسه برای ارسال به اوکراین ته کشید!

تانک‌های فرانسه برای ارسال به اوکراین ته کشید! یک مجله فرانسوی فاش کرد که این کشور فاقد تعداد کافی تانک‌های لکلرک برای ارسال به اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لوموند فرانسه گزارش داد که پاریس تانک‌های لکلرک کافی برای ارسال به اوکراین در اختیار ندارد.

 

بر اساس گزارش این نشریه فرانسوی، نیروهای مسلح فرانسه در حال حاضر تنها 226 تانک در اختیار دارند که بر اساس گفته ستاد مشترک ارتش فرانسه، این تعداد بسیار محدود هستند.

 

«کاترین کلونا» وزیر امور خارجه فرانسه پنجشنبه گفت که این کشور هنوز برای ارسال تانک‌های لکلرک به اوکراین تصمیم گیری نکرده اما قول می‌دهد که به نیازهای کی‌یف برای کمک در زمینه سامانه‌های دفاع هوایی پاسخ دهد.

 

وی که این سخنان را در جریان سفر به اودسا مطرح می‌کرد، گفت: «همانطور که شما می‌دانید، ماکرون به وزیر دفاع دستور داده تا این موضوع را مطالعه کنند. در این زمان، می‌توان گفت که هنوز تصمیمی گرفته نشده است اما هر راه‌حلی غیرممکن نخواهد بود».

 

یک روز بعد از جنجال‌ها درباره تجهیز اوکراین به تانک‌های واشنگتن و برلین، وزیر دفاع آلمان درباره برنامه زمانی ارسال تانک توضیحاتی ارائه داد.

 

منابع رسانه‌ای خبر دادند که طبق گفته «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان، ارسال اولین محموله تانک‌های «لئوپارد» این کشور به اوکراین حدود سه ماه زمان می‌برد.

 

این مقام ارشد آلمانی روز پنجشنبه اعلام کرد که تا قبل از «پایان ماه مارس» تانک‌های آلمانی به اوکراین تحویل داده خواهند شد.

 

وزیر دفاع آلمان همچنین خبر داد که این وزارتخانه آموزش نظامیان اوکراینی برای استفاده از این تانک‌ها را «بسیار سریع» آغاز خواهد کرد.

 

بوریس پیستوریوس تصمیم دولت آلمان برای ارسال تانک به اوکراین را «تاریخی» توصیف کرد و خبر داد که این تصمیم بعد از هماهنگی در سطح بین‌المللی و با توجه به «وضعیت به شدت انفجاری در اوکراین» اتخاذ شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار