الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

واکنش کشورهای عربی به هتک حرمت قرآن در هلند

چند کشور عربی با صدور بیانیه‌هایی هتک حرمت قرآن کریم توسط رهبر یک گروه افراطی اسلام‌ستیز در هلند را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان سعودی، امارات، اردن و شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌‌ای اقدام رهبر یک گروه افراطی در هلند مبنی بر پاره کردن قرآن کریم و سوزاندن آن را محکوم کردند.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام اهانت‌آمیز، تأکید کرد که پاره کردن قرآن کریم در هلند احساسات میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

در این بیانیه بر موضع عربستان در خصوص ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و پرهیز از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید شده است.

 

وزارت خارجه امارات نیز بر مخالفت این کشور با هر گونه اقداماتی برای برهم زدن امنیت و ثبات که بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

 

امارات همچنین خواستار احترام به نمادهای دینی و مقدسات و دوری از هر گونه اقدام تحریک‌آمیز و قطب‌بندی‌ها شد.

 

بنابر گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، «نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز اهانت به قرآن کریم را محکوم و تأکید کرد که این اقدام احساسات مسلمانان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

همچنین وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، تأکید کرد که سوزاندن قرآن کریم اقدامی خطرناک و نماد اسلام‌هراسی و تحریک به خشونت و اهانت به ادیان است و به هیچ عنوان نمی‌توان آن را نوعی آزادی تلقی کرد.

 

«ادوین واگنسفلد» رهبر گروه افراطی اسلام‌ستیز «پگیدا» در هلند روز دوشنبه یک نسخه از قرآن کریم را پس از پاره کردن و هتک حرمت آن، سوزاند.

 

این اقدام اهانت‌آمیز در حالی صورت گرفت که چند روز پیش نیز «راسموس پالودان» رهبر حزب دانمارکی اسلام‌ستیز و افراطی «استرام کورس» در اقدامی اهانت‌آمیز اقدام به سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم پایتخت سوئد کرد و نیروهای پلیس این کشور نیز از او حمایت کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار