ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا

واکنش کشورهای عربی به هتک حرمت قرآن در هلند

چند کشور عربی با صدور بیانیه‌هایی هتک حرمت قرآن کریم توسط رهبر یک گروه افراطی اسلام‌ستیز در هلند را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان سعودی، امارات، اردن و شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌‌ای اقدام رهبر یک گروه افراطی در هلند مبنی بر پاره کردن قرآن کریم و سوزاندن آن را محکوم کردند.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام اهانت‌آمیز، تأکید کرد که پاره کردن قرآن کریم در هلند احساسات میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

در این بیانیه بر موضع عربستان در خصوص ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و پرهیز از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید شده است.

 

وزارت خارجه امارات نیز بر مخالفت این کشور با هر گونه اقداماتی برای برهم زدن امنیت و ثبات که بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

 

امارات همچنین خواستار احترام به نمادهای دینی و مقدسات و دوری از هر گونه اقدام تحریک‌آمیز و قطب‌بندی‌ها شد.

 

بنابر گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، «نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز اهانت به قرآن کریم را محکوم و تأکید کرد که این اقدام احساسات مسلمانان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

همچنین وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، تأکید کرد که سوزاندن قرآن کریم اقدامی خطرناک و نماد اسلام‌هراسی و تحریک به خشونت و اهانت به ادیان است و به هیچ عنوان نمی‌توان آن را نوعی آزادی تلقی کرد.

 

«ادوین واگنسفلد» رهبر گروه افراطی اسلام‌ستیز «پگیدا» در هلند روز دوشنبه یک نسخه از قرآن کریم را پس از پاره کردن و هتک حرمت آن، سوزاند.

 

این اقدام اهانت‌آمیز در حالی صورت گرفت که چند روز پیش نیز «راسموس پالودان» رهبر حزب دانمارکی اسلام‌ستیز و افراطی «استرام کورس» در اقدامی اهانت‌آمیز اقدام به سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم پایتخت سوئد کرد و نیروهای پلیس این کشور نیز از او حمایت کردند./ فارس

ارسال نظر