ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

واکنش کشورهای عربی به هتک حرمت قرآن در هلند

چند کشور عربی با صدور بیانیه‌هایی هتک حرمت قرآن کریم توسط رهبر یک گروه افراطی اسلام‌ستیز در هلند را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان سعودی، امارات، اردن و شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌‌ای اقدام رهبر یک گروه افراطی در هلند مبنی بر پاره کردن قرآن کریم و سوزاندن آن را محکوم کردند.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام اهانت‌آمیز، تأکید کرد که پاره کردن قرآن کریم در هلند احساسات میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

در این بیانیه بر موضع عربستان در خصوص ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و پرهیز از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید شده است.

 

وزارت خارجه امارات نیز بر مخالفت این کشور با هر گونه اقداماتی برای برهم زدن امنیت و ثبات که بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

 

امارات همچنین خواستار احترام به نمادهای دینی و مقدسات و دوری از هر گونه اقدام تحریک‌آمیز و قطب‌بندی‌ها شد.

 

بنابر گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، «نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز اهانت به قرآن کریم را محکوم و تأکید کرد که این اقدام احساسات مسلمانان در سراسر جهان را جریحه‌دار می‌کند.

 

همچنین وزارت خارجه اردن در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، تأکید کرد که سوزاندن قرآن کریم اقدامی خطرناک و نماد اسلام‌هراسی و تحریک به خشونت و اهانت به ادیان است و به هیچ عنوان نمی‌توان آن را نوعی آزادی تلقی کرد.

 

«ادوین واگنسفلد» رهبر گروه افراطی اسلام‌ستیز «پگیدا» در هلند روز دوشنبه یک نسخه از قرآن کریم را پس از پاره کردن و هتک حرمت آن، سوزاند.

 

این اقدام اهانت‌آمیز در حالی صورت گرفت که چند روز پیش نیز «راسموس پالودان» رهبر حزب دانمارکی اسلام‌ستیز و افراطی «استرام کورس» در اقدامی اهانت‌آمیز اقدام به سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم پایتخت سوئد کرد و نیروهای پلیس این کشور نیز از او حمایت کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار