زمان و محل تشییع پیکر داماد رهبر شهید انقلاب اعلام شد بخشنامه تعطیلات هفته آینده ابلاغ شد + سند واکنش رسانه رسمی قالیباف به قطع گفتگوی تلویزیونی رئیس مجلس با صداوسیما تکذیب شایعه دفن امانتی پیکر رهبر شهید در حرم حضرت معصومه (س) اسامی و تصاویری از ۲ پاسدار سپاه که در پاوه به شهادت رسیدند جزئیات کامل مراسم تشییع رهبر شهید؛ از اسکان زائران تا پخش زنده طرح جایگاه وداع با رهبر شهید منتشر شد + عکس پای مجلس به مسئله اختلال در سامانه‌های بانکی باز شد + جزئیات برنامه کامل وداع، تشییع و خاکسپاری رهبر شهید از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ بیانیه اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره تحولات اخیر و تفاهم ایران و آمریکا اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران؛ هر استان کجا مستقر می‌شود؟ پزشکیان: باید برای مواجهه با هر سناریوی احتمالی آماده باشیم جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران/ اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید در مصلی استاندار خراسان‌رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز نهایی نشده / تأکید رهبر معظم انقلاب این بوده که محل خاکسپاری و تدفین پیکر رهبر شهید به گونه‌ای باشد که زیارت امام رضا (ع) تحت تأثیر قرار نگیرد دستور جدید عارف درباره مراسم وداع با رهبر شهید

آیت الله رئیسی: دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بازار ارز به بانک مرکزی کمک کنند

آیت الله رئیسی: دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بازار ارز به بانک مرکزی کمک کنند رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست‌های اعلامی جدید بانک مرکزی و امیدواری فعالان اقتصادی به اثربخش بودن آن، از مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست به بانک مرکزی کمک کنند تا سیاست‌های خود برای مدیریت بازار ارز را به شکل موفق اجرا و اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به سیاست‌های اعلامی جدید بانک مرکزی و امیدواری فعالان اقتصادی به اثربخش بودن آن، از مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست به بانک مرکزی کمک کنند تا سیاست‌های خود برای مدیریت بازار ارز را به شکل موفق اجرا و اعمال کند.

 

وی همچنین تاکید کرد سازمان برنامه و بودجه منابع مورد نیاز وزارت بهداشت برای تامین دارو و تجهیزات را با اولویت تخصیص دهد.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سفر معاون اول رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان و پیگیری مسائل و مطالبات اهالی شهرستان‌های مختلف استان، پاسخگویی و رفع مشکلات مردم را اولویت‌های دولت سیزدهم دانست.

 

رئیسی همچنین با اشاره به لزوم تسهیل در انجام امور گمرکی و مبادلات مرزی از نهادهای مسئول از جمله دستگاه دیپلماسی کشور خواست در زمینه برطرف کردن مشکلات تردد کامیون‌‌ها در مرز آستارا اقدامات لازم را انجام دهند.

 

رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود فرارسیدن سالروز شهادت امام هادی (ع) را نیز تسلیت گفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار