محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

سرلشکر رشید: قدرت دفاعی و تهاجمی ایران برای متجاوزین غافلگیرکننده است

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) با تاکید بر اینکه هزینه‌های تجاوز به سرزمین ایران برای دشمنان بسیار بیشتر از دستاوردهای آن خواهد بود، گفت: ابعاد قدرت دفاعی و تهاجمی ایران، وجوه غافلگیرکننده و محاسبه ناپذیری برای متجاوزین خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی با توجه به تحولات امنیتی اخیر در منطقه صبح امروز (یکشنبه ۳۱ تیرماه) با حضور در قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) با سردار سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده این قرارگاه دیدار و در جلسه با معاونین قرارگاه، آخرین وضعیت منطقه و مخاطرات احتمالی و همچنین میزان آمادگی نیروهای مسلح را مورد بررسی قرار دادند.

 

سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) در این جلسه ضمن توضیح درباره‌ی تهدیدات احتمالی در آینده و میزان آمادگی نیروهای مسلح برای مواجهه با وضعیت‌های مختلف، تاکید کرد: مقابله قاطعانه و هوشمندانه نیروهای مسلح در برابر رفتار و اقدامات تهدیدآمیز علیه جمهوری اسلامی ایران مانع از پذیرش ریسک تجاوز به سرزمین ایران و ملت شریف آن خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: هزینه‌های چنین تجاوزی بسیار بیشتر از دستاوردهای آن خواهد بود.

 

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: ابعاد قدرت دفاعی و تهاجمی ایران، وجوهِ غافلگیرکننده و محاسبه ناپذیر برای متجاوزین خواهد داشت.

 

سرلشکر رشید در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم تحریکات آمریکا، ثبات و امنیت منطقه را به خطر نیاندازد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار