ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

رتبه‌بندی مدارس غیردولتی در ۵ رتبه‌/ ۲۰۰ آموزشگاه آزاد غیرمجاز پلمب شدند

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی گفت: در بحث رتبه‌بندی مدارس غیردولتی در حال تعیین مصداق‌ها هستیم و ۵ رتبه هم پیش‌بینی شده است؛ ضمن اینکه با یک گروه کارشناسی بیرون از آموزش و پرورش هم جلساتی داشتیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی در خصوص رتبه‌بندی مدارس غیردولتی، اظهار کرد: در بحث رتبه‌بندی مدارس غیردولتی در حال تعیین مصداق‌ها هستیم و با یک گروه کارشناسی بیرون از آموزش و پرورش هم جلساتی داشتیم؛ همچنین از تجربه دیگر کشورها نیز در این زمینه بهره می‌گیریم.

 

وی با بیان اینکه رتبه‌بندی مدارس غیردولتی به کیفیت آموزش می‌انجامد و حتی می‌توانیم شهریه را به آن گره بزنیم، افزود: ۵ رتبه برای مدارس غیردولتی پیش‌بینی شده است و در حال بررسی هستیم.

 

محمودزاده درباره رتبه‌بندی آموزشگاه‌های علمی آزاد، گفت: فعلا در این فاز به دنبال رتبه‌بندی آموزشگاه‌ها نیستیم بلکه می‌خواهیم ساماندهی کنیم؛ فراخوان دادیم که آموزشگاه‌ها اطلاعات خود را وارد سامانه کنند و می‌خواهیم به آنها تابلو و بارکد جدید دهیم.

 

وی با بیان اینکه به دنبال تشخیص آموزشگاه‌های غیرمجاز از مجازها هستیم و همچنین به دنبال شناسایی آموزشگاه‌های مجاز غیردستگاهی هستیم، اضافه کرد: آموزشگاه‌های غیرمجاز باید بسته شود که از فروردین تا کنون ۲۰۰ آموزشگاه غیرمجاز بسته شده است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار آموزشگاه مجاز داریم، اظهار کرد: برخی آموزشگاه‌های غیرمجاز در فضای مجازی فعالیت می‌کنند که با آنها هم برخورد می‌شود.

 

محمودزاده تصریح کرد: در بحث آموزشگاه‌های غیر مجاز جدی وارد شدیم حتی در یکی از استان‌ها معاون سیاسی استاندار مسؤول این کار شده است تا جلوی فعالیت آموزشگاه‌های غیرمجاز گرفته شود./ فارس

ارسال نظر