عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

طرح بن‌سلمان برای تصرف املاک مردم مکه و مدینه

طرح بن‌سلمان برای تصرف املاک مردم مکه و مدینه بن سلمان در راستای طرح توسعه شهری، ۲۳۰ ملک در شهر‌های مکه و مدینه را تصرف و اهالی آن را وادار به کوچ اجباری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم سعودی در حال تکمیل برنامه هایش با هدف تغییر هویت و آثار شبه جزیره عربستان است و سیاست‌های توسعه ادعایی، تنها به یک استان محصور و محدود نمی‌شود بلکه در حال گسترش است تا مهم‌ترین شهر‌های معنوی و باستانی را نیز فرا بگیرد.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی «براثا نیوز»، در جدید‌ترین طرح‌های محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، اقدام سازمان موسوم به «کمیته توسعه شهر» به خلع مالکیت و تصرف ۲۳۰ ملک موجود در مساحتی به میزان ۵۵۰ هزار متر مربع و آمادگی برای تخریب و تسطیح آن‌ها با بولودوزرهاست.

 

این کمیته در بیانیه‌ای اعلام کرد از روز دوشنبه ۲۳ ژانویه ۲۰۲۳، قطع خدمات رسانی به املاک واقع درچارچوب طرح توسعه مسجد «قبا» و منطقه مجاور آن را قطع خواهد کرد.

 

در این بیانیه آمده است مهلت داده شده به صاحبان این املاک تمام شده است، اما هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده است که غرامتی را یا مسکن جایگزینی را به افرادی که مجبور به کوچ از این منطقه می‌شوند داده خواهد شد یا خیر.

 

رسانه‌ها و مطبوعات سعودی اینچنین و به همین سادگی طرح‌های جابجایی و کوچ اجباری محمد بن سلمان ولیعهد را به عنوان طرح‌های توسعه‌ای تبلیغ و ترویج می‌کنند. به موازات آن تعداد افرادی که در عربستان هدف کوچ اجباری و آوارگی قرار می‌گیرند افزایش می‌باید پس از آن که رژیم سعودی تصمیم گرفت مرتکب جنایت کوچ اجباری جدیدی در حق ساکنان بیش از ۳۰ محله در مکه مکرمه شود.

 

این نخستین بار نیست که شهروندان سعودی هدف کوچ اجباری و تصرف املاک و خانه هایشان از سوی مقامات این رژیم قرار می‌گیرند و برای اهالی مکه و مدینه نیز آخرین بار نخواهد بود. به خصوص این که ولیعهد سعودی در صدد است هرانچه را که با دیدگاه وی در خصوص کشور مغایرت دارد حذف کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار