نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آخرین وضعیت مناطق زلزله زده خوی ۹ بهمن ۱۴۰۱

معاون امداد و نجات سازمان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در حال اسکان اضطراری مردم زلزله زده خوی هستیم،گفت:‌بیشتر افراد دچار مصدومیت به دلیل ترس از آسیب از زلزله دچار مصدومیت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی مرادی‌پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده خوی در آذربایجان غربی، بیان داشت: متأسفانه مناطق زیادی به ویژه در بخش مرکزی خوی متأثر از زلزله دیشب شده‌اند. با توجه به اینکه شدت زمین لرزه از مهر و دی گذشته بیشتر و عمق آن کمتر بوده است.

 

وی ادامه داد: با توجه به برآوردهای انجام شده، آسیب‌ها به آن شدت نبوده و بیشتر افراد مصدوم‌شده به دلیل فرار از آسیب‌های احتمالی دچار مصدومیت شده‌اند که بیش از 500 نفر بوده‌اند.

 

مرادی‌پور خاطرنشان کرد: رئیس جمعیت هلال احمر، دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات در منطقه حضور دارند؛ ضمن اینکه تیم‌های امدادی از استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و قزوین نیز در منطقه حضور پیدا کرده‌اند.

 

وی با بیان اینکه تیم‌های ارزیابی 30 منطقه روستایی و 15 منطقه شهری دچار آسیب را بررسی کرده‌اند، ابراز کرد: موضوع نگران‌کننده بارش برف در منطقه است.

 

معاون امداد و نجات سازمان جمعیت هلال احمر درباره تعداد مصدومان و فوت‌شدگان زلزله در منطقه خوی، افزود: بیش از 700 نفر مصدوم شده و درباره تعداد فوت شدگان نیز پزشکی قانونی اعلام نهایی خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: در فاز اسکان اضطراری افراد زلزله‌زده در منطقه هستیم و دغدغه اصلی ما این است که به افراد چادر برای اسکان ارائه کنیم؛ ضمن اینکه به صورت مرتب پس‌لرزه‌هایی در منطقه داریم و نگران بارش باران و برف در روزهای آتی هستیم./ فارس

ارسال نظر