دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

افزایش مصدومان زلزله خوی به ۱۱۶۷ نفر

استاندار آذربایجان غربی گفت: زلزله خوی تاکنون یک هزار و ۱۶۷ مصدوم و ۳ فوتی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر محمد صادق معتمدیان با اشاره به آخرین آمار از مصدومان زلزله ۵.۹ ریشتری شامگاه شنبه در خوی افزود: ۷۶ نفر از مصدومان زلزله در بیمارستان های این شهرستان بستری شده و ۱۱۵ نفر نیز به مراکز درمانی شهرستان سلماس اعزام شده‌اند.

استاندار آذربایجان غربی بااشاره به خسارات وارده از زلزله به مساکن شهرستان نیز تصریح کرد: زلزله شهرستان خوی سبب آسیب رسیدن ۲۰ تا ۸۰ درصدی به واحدهای مسکونی در ۷۰ روستا شده است.

وی ادامه داد: با تلاش جمعیت هلال احمر استان ۲۹ اردوگاه و کمپ اسکان اضطراری در سطح شهرستان خوی ایجاد شده است‌.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان غربی، معتمدیان با بیان اینکه تاکنون ۶ هزار دستگاه چادر در مناطق مختلف وقوع زلزله در بین زلزله زدگان توزیع شده است،افزود: در کنار تامین برخی از نیازمندیهای از جمله ۴ هزار تخته پتو و ۳ هزار تخته موکت و زیر انداز، بیش از ۴ هزار بسته غذایی ۷۲ ساعته توزیع شده است./ایسنا

ارسال نظر