اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

وزش باد شدید در پایتخت

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در تهران و ۹ استان دیگر کشور طی سه روز آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در تهران و ۹ استان دیگر کشور طی سه روز آینده خبر داد.

 

احد وظیفه اظهار کرد: بر اساس خروجی آخرین مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز (۳۱ تیر) در ساعات بعد ازظهر و اوایل شب برای برخی مناطق استان‌های هرمزگان، فارس و جنوب استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

 

وظیفه ادامه داد: طی فردا و پس فردا (۱ و ۲ مرداد) علاوه بر این مناطق در برخی از مناطق زاگرس مرکزی رگبار پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 

به گفته‌ مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی سه روز آینده در استان‌های خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه منطقه زابل، جنوب خراسان رضوی، یزد، شرق کرمان، جنوب سمنان و شرق اصفهان وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک سبب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در ساعات بعد از ظهر و اوایل امشب (۳۱ تیر) برای ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های سمنان، گلستان، تهران، البرز و قزوین و فردا (۱ مرداد) علاوه بر این مناطق در ارتفاعات استان زنجان نیز رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعد و برق پراکنده پیش‌بینی می‌شود، گفت: طی امروز، فردا و پس‌فردا در استان‌های گیلان و مازندران افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

 

وظیفه با اشاره به اینکه سایر مناطق کشور طی پنج روز آینده جوی پایدار دارند، تصریح کرد:‌ فردا (۱ مرداد) دریای خزر مواج است.

 

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره‌ وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد:‌ آسمان تهران فردا (۱ مرداد) کمی ابری در بعد ازظهر همراه با افزایش ابر و در اوایل شب وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (۲ مرداد) نیز کمی ابری در بعد ازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر